Лучани – у шоу «Пекельна кухня». ФОТО

Лучани – у шоу «Пекельна кухня». ФОТО
У третій сезон телевізійного реаліті-шоу «Пекельна кухня. Битва характерів» потрапили троє лучан.

Новий сезон кулінарного шоу стартував на телеканалі «1+1» на початку квітня. Шоу транслюється щочетверга о 21:15.

Третій сезон «Пекельної кухні» має назву «Вирішальна битва», адже за головний приз розміром 500 тисяч гривень змагаються кращі кухарі, пише сайт телепроекту.

«Пекельна кухня» – це українська версія популярного американського шоу Hell's Kitchen. Незмінний шеф-кухар «Пекельної кухні» – російський ресторатор Арам Мнацаканов.

Серед сотень претендентів в шоу потрапило 18 кухарів. Серед них – 24-річний Сергій Гура, 29-річна Лілія Карп’як з Луцька та 38-річний еквадорець Дарвін Седеньо, який мешкає у Івано-Франківську, але працює у мережі ресторанів компанії «Гранд Персона» в Луцьку.

СЕРГІЙ ГУРА

Сергій на проекті прагне отримати якомога більше нових знань та вражень. З великою радістю готує для рідних та близьких страви з м'яса, а ось сам надає перевагу салатам і супам.

Перший досвід кулінарії мав у доволі юному віці – першокласником готував грінки. Далі були відбивні зі свинини, котлети, гарніри, борщ, якими вечеряли батьки, що пізно поверталися з роботи.

Має досвід роботи за кордоном. Працював у Польщі на приватній пекарні. За словами Сергія, саме ця робота його загартувала як професіонала, адже зміна у закладі тривала по 15-16 годин. Далі була праця в ресторані сусідньої країни, потім робота у рідному місті Луцьк на позиції «су-шефа».

Головні хобі хлопця – рибалка та дискотеки. В майбутньому Сергій мріє про власну пекарню з ексклюзивною випічкою.

ЛІЛІЯ КАРП’ЯК

Лілія знайома глядачам ще з першого сезону «Пекельної кухні» як дівчина переможця, лучанина Юрія Кондратюка. Спробувати власні сили на відомому шоу вирішила сама, тим більше, що вона народилася в справжній кухарській династії. Рідні та близькі підтримали її бажання потрапити на проект.

Як пригадує Ліля, її першою стравою були вареники, що готувалися під наглядом бабусі. Тепер їй під силу різноманітні кухні світу. Як розповіла дівчина, вона з радістю готує борщі, пиріжки, тірамісу, чізкейки.

Подорожжю, яка запам'яталася новими враженнями та знайомством з іншими культурними традиціями Ліля вважає візит до Туреччини, де їй вдалося дізнатися особливості приготування місцевих страв.

Головна мрія для Лілі – це власне хлібобулочне кафе, проте змінювати амплуа кухаря на менеджера дівчина поки не планує.

Однак доля дівчини на проекті склалася не так вдало, як у Кондратюка. Лілія не змогла вразити шефа Арама Мнацаканова фірмовою стравою і залишила проект, навіть не взявши участь у першій вечері.

ДАРВІН СЕДЕНЬО

Дарвін Седеньо вважає себе «дитиною світу», адже народився у далекому Еквадорі, тривалий час працював в Лондоні, а нині мешкає в Україні. Саме в нашій країні він знайшов своє кохання і досконало вивчив рідну мову своєї коханої.

Сам Дарвін зізнався, що він прагне перемогти на шоу «Пекельна кухня», проте у разі програшу буде задоволений спілкуванням з колегами та особистому знайомству з Арамом Мнацакановим. Учасника зовсім не бентежить той факт, що інколи пекельний шеф дозволяє собі нецензурну лайку. На думку Дарвіна, якщо Мнацаканов на когось кричить, то кухаря є за що сварити.

Улюблені страви еквадорця – паста, запечена риба та різні варіації з м'ясом. Для своїх друзів Дарвін частенько готує запеченого кабанця, справжню іспанську паелью та чорісо.

Весь вільний час чоловік присвячує сім'ї та вихованню двох дітей. Мріє відкрити власний ресторан.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: шоу
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Саме цікаве те, що переможець першого сезону із Луцька (працював він тоді в піцерії нашого міста). І поговорювали, що тоді перемогу йому проспонсорував власник тих піцерій. Воно може і не дивно, що зараз так багато із Луцька кухарів. Хоча цю жінку саму першу вигнали. Програма бюджетна і гроші на неї треба шукати. Не буде вам ведучий весту ту програму за 10,0 тис. у.о.
Відповісти
ага, проспонсорував так, що Кондратюк аж звільнився)))
Відповісти
Ну а нащо власнику таких коштів стояти на піцці? Тим більше я Кондратюка не вважаю ідеалом кулінарії, його страви далеко не ідеальні,в Масці-це наглядний приклад!
А отв Оттімо Чібо піцца була смачна, а Кондратюка вже там,мабуть, і нема, то вони там роблять,що хочеть тепер!Там він був більш привабливий ніж у Масці...
Відповісти
Бабцю, навчися грамоті.
Відповісти
Я вболіваю в пекельній кухні за Дарвін.
Відповісти
Зате готує Кондратюк дуже смачно!!! В "Масці"! Пальчики оближеш!!!
Відповісти
не знаю, не сказала б..., мені не дуже, все жирне, пересмажене, та ціни завишені занадто!!!
Відповісти
Я ЗА ЕКВАДОРЦЯ!
ВІН НАЙКРАЩИЙ ТАМ, НАЙПРИВІТНІШИЙ ТА НАЙРОЗУМНІШИЙ!
УСІПІХІВ ТОБІ!
Відповісти
Останні новини
Лучани – у шоу «Пекельна кухня». ФОТО
16 квітень, 2013, 10:20