Башкаленко пригрозив звільненням першим заступникам двох РДА

Башкаленко пригрозив звільненням першим заступникам двох РДА
Якщо два перші заступники голів райдержадміністрацій Волині не подадуть до 19 квітня документацію для проведення ремонтних робіт на дорогах – їх чекають доповідні голові облдержадміністрації на звільнення.

Про це 16 квітня під час наради повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко.

Власне, мова йшла про чиновників з двох райдержадміністрацій, які розгнівили першого заступника. А саме – зі Старовижівського та Рожищенського районів. А ось першого заступника голови Луцької РДА Башкаленко обіцяв перевести на цілодобовий режим роботи. Мовляв, не встигає усю роботу виконувати у поставлені строки.

«Буде розпорядження перевести вас на цілодобовий режим роботи. Бо, я дивлюся, ви не встигаєте», - зауважив Башкаленко.

Причиною незадоволення роботою чиновників стало те, що вони не можуть підготувати необхідну проектно-кошторисну документацію для ремонту доріг в області. Нагадаємо, що перший заступник губернатора вже називав таку роботу «жахом», а чиновники обіцяли виправитися ще тиждень тому.

Не подало більшість районів та міст й інформацію щодо обстеження доріг, які підлягають ремонту по гарантії. А Камінь-Каширський, Луцький, Ратнівський, Старовижівський, Турійський райони та Володимир-Волинський, Нововолинськ і Луцьк не відремонтували всі дороги до храмів та кладовищ. Такі роботи мають завершити до Великодня.

Як нагадав начальник Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА Леонід Кирильчук, в 2013 році в планах відремонтувати 829 вулиць та доріг області. Втім, «рух» щодо технічної підготовки до ремонту, зі слів чиновника, на місцях почався лише кілька днів тому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знаєте чесний люд чому такий стан наших доріг? А тому що цієї злощасної зими було 39 циклів (цикл - це коли замерзало і відмерзало). Аж 39-ть таких циклів. Це не то що у Норвегії на початку зими замерзло і в кінці відмерзло. У нас забагато було тих перепадів температур, вот і воно вдалося взнаки. Та ще й наші методи асфальтування. Вот і воно далося все взнаки - тому і стан наших доріг такий негативний.
Відповісти
Ось тут http://nvip.com.ua/node/29619 стаття про стан доріг у Нововолинську. У статті є відео як ремонтують дороги у Нововолинську - кидають асфальт прямо у калюжі..
Відповісти
А в Білорусії ЦИКЛІВ НЕМАЄ!!!!!!!!!!Літо цілмй рік!!!!!тому і дороги кращі!!В Німеччині тільки температура приближується до нуля то посипають дороги, а у нас навалить снігу а тоді просинаються дорожники!гребуть грейдерами вкатаний сніг і лід-разом з асфальтом!!!!Дармоїди і злодії хре...і!!!!!!
Відповісти
Цікаво, а з яких пір Фальфушинський - перший заступник голови РДА? Тараса Войтовича - сина голови облради Володимира Івановича очевидно ніхто ВЗАГАЛІ серйозно не сприймає і навіть те, що саме Тарас є першим заступником - ЗМІ та й всі решта просто зкидають з рахунків Тараса Володимировича... Одним словом бездар і мажор!!! А Фальфушинському там точно не місце!!!Фотограф він класний, він суперовий спеціаліст, АЛЕ у галузі фото-, відеозйомки!.. Зрештою, який голова адміністрації, такі й зами - риба з голови!..
Відповісти
Останні новини
Башкаленко пригрозив звільненням першим заступникам двох РДА
16 квітень, 2013, 15:23