Через смерть дитини на Волині виховательку судитимуть вдруге

Через смерть дитини на Волині виховательку судитимуть вдруге
Локачинський районний суд повернеться до розгляду справи виховательки Затурцівської школи-інтернату, через недбалість якої загинула дитина.

Відповідне рішення ухвалив Апеляційний суд Волинської області, - пише Під прицілом.

Так, жінка неналежно виконувала свої професійні обов'язки щодо охорони життя та здоров'я неповнолітніх, залишивши дітей своєї групи без нагляду. Через це один з хлопчиків зайшов за межі навчального закладу, впав в каналізаційний колектор і помер.

Локачинський районний суд засудив виховательку, яка має на утриманні двох неповнолітніх дітей до 3 років обмеження волі, без позбавлення права обіймати посади вчителя та вихователя з іспитовим строком 1 рік.

Однак, прокурор не погодився з таким вироком і подав апеляцію з вимогою скасувати вирок Локачинського райсуду. Зокрема, він наголосив на тому, що при призначенні покарання суддя не в повній мірі врахував, що вихователька своєї вини не визнала і не розкаялася у вчиненому.

Тож, прокурор просив присудити їй 4 роки позбавлення волі, з позбавленням права обіймати посаду вчителя та вихователя строком на 2 роки.

Відтак, Апеляційний суд Волинської області ухвалив апеляцію прокурора задовольнити частково і скасувати вирок Локачинського районного суду від 25 січня 2013 року. Тож, справу направили на новий судовий розгляд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Через смерть дитини на Волині виховательку судитимуть вдруге
17 квітень, 2013, 10:27