У конфлікті навколо ринку замішана політика, ‒ луцький мер

У конфлікті навколо ринку замішана політика, ‒ луцький мер
У конфлікті навколо Завокзального ринку присутня істотна політична складова.

Про це 17 квітня зазначив луцький міський голова Микола Романюк, ‒ пише IA ZIK.

Мера попросили прокоментувати ідеї про розірвання із Волинською облспожиспілкою договору оренди земельної ділянки під найбільшим ринком міста.

«Я насамперед хочу сказати, що в тій ситуації, яка склалася на Завокзальному ринку, я ще не бачив матеріалів комісії, і до мене вони офіційно не надходили. Це – раз. І на цьому я міг би поставити крапку, відповідаючи на ваше запитання, але, якщо розібратися у цій ситуації і прибрати політичну складову, все було би добре», – зазначив Романюк.

«А це просто політична складова замішана, вибори, нові вибори. Там із півтори тисячі підприємців, які на сьогодні є на ринку, за моїм спілкуванням із керівництвом обласної споживспілки, проблеми і невдоволення – в межах 20 чоловік. Це у зв’язку з тим, що вони знаходяться на газовій трубі високого тиску. А, відповідно до протипожежних вимог, збільшується ширина проїзду. З цими людьми, безперечно, треба знаходити компроміс, дати їм інші місця для торгівлі», – заявив мер Луцька.

Романюк переконує, що при бажанні розірвати угоду оренди можна чіплятися за будь-що. «А далі що? А далі там все дуже яскраво простежується між рядками. Створення якогось там комунального підприємства, потім хтось це комунальне підприємство…», – припустив він.

Міський голова додав: «Але, як на мене, на сьогодні, безперечно, треба захищати інтереси підприємців, але всі моменти мають бути аргументовані. Висновки можна робити, лише вислухавши всі сторони – і підприємців, і облспоживспілку».

Нагадаємо, 16 квітня під час засідання тимчасової контрольної комісії із врегулювання конфлікту поміж облспоживспілкою та підприємцями, які торгують на Завокзальному ринку в Луцьку, виникла ідея розірвати договір оренди із облспоживспілкою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
С воскресенья на понедельник запустить туда бульдозер и со вторника посадить там парк...
Время базаров прошло...
Відповісти
невдоволені всі.так як побори стосуються всіх.горгут хотів заключити новий договір аренди на рабських кабальних умовах з ціллю підняяття дикого арендної ставки.а поки збирає благоді внески ,робить реконструкціїї в рази дорожчі від номінала.смєту складає його головний інженер,він же заступник вітя голяр.за реконструкцію платим ми в вигляді благодійних внесків.там стройна схєма поборів.відрізується площа з торгових місць з подальшою перепродажею по новому.а мер міста то "шулун" тут відомий.колись горгут був керівником райкому комсомолу ківерець і той був на аналогічній посаді в луцьку чи області.то "політики" відомі.
Відповісти
самочуствіє,такі змістовні коментарі...разжигаєш страсті,чи апахмєл?
Відповісти
гріцко на основі чого ти такі глубокі коменти пишеш?як те пойло називається?
Відповісти
щоб там були наркомани, гопота, "сємушнікі", болото, багнюка, кліщі і так далі, так?
свої суперсаркети-забирай собі і там сам харчуйся!
Відповісти
Ото зморозив дядько,політика в конфлікті.Еге-гей,чоловіче, там людей на мільйони гривень обдерли,а він з керівництвом споживспілки поговорив і все добре виявляється.Ще б в удава запитав,як там у зайців справи.А може отстєгнулі чуток,тада воно і понятно шо все добре.
Відповісти
Горгутик непогано отстьогує меру, от він політику і приплів до битовухі.
Відповісти
А у конфлікті навколо Старого ринку, що замішено?
Бізнес інтереси?
Відповісти
колективний позов в прокуратуру підписувало більше 200 людей
Відповісти
ВИ не бачили висновків депутатської комісії? Як не соромно вбачати політичну складову? ми вдячні цим депутатам, які нас почули, адже ми не вірили ,що хтось може нас у Луцьку захистити.Ви, жалюгідні запроданці цих ніщивних КОПІЙОК,Дайте запит документів , що надають право нас вважати РАБАМИ ЦЬГО ХАМА. Ви надали право знущатись над нами на 22 роки і думаєте,що ми це проковтнемо.БУДЕТЕ ТОНУТИ У ЛАЙНІ,ЯКЕ нам приготували.
Відповісти
були зібрані ЧЕСНО, адже не підписував жоден продавець. Запитайте, чому за ОСС від підприємців, збирали підписи КОНТРОЛЕРИ РИНКУ ? СОРОМ, до вас ще прийдуть ті, від кого обманом ви видурили цей хрестик. наші 200 підписів можна перевірити , а ваші ? Хіба злодюзі дополможе ще один злодюга? ВІРИМО , що знайдемо в цьому суспільстві того, в кому проснеться совість
Відповісти
в печінках всім сидить.Більше нічого , крім ЗАХВАТУ дрипаного базару не придумали? Горгон очумів зовсім від тих передряг. ЗЛОДЮГА боїться потік капіталу втратити. Кидалово з договором підсунути хотів,- ВСЕ КІНЕЦЬ ,- не пройде. Тепер це на всіх табло Луцька пркрутимо. НЕ ВДАСТЬСЯ !!!!!!!!
Відповісти
так вам выгодно преподносить, господин Романюк. А если эта уже РОЗЪЯРЕННАЯ толпа придет к ВАМ ?
Відповісти
а ми ще й прийдемо, бо ніхто не збирається враховувати наші інтереси, а менше, як 22 роки договору НЕ БУДЕ !!!
Відповісти