Як правильно оформити замовлення в кейтеринговій компанії?*

Як правильно оформити замовлення в кейтеринговій компанії?*
Послуги кейтерингу – чудова можливість влаштувати свято де і коли завгодно. Виїзне обслуговування дозволяє не бути прив’язаними до розташування, меню чи годин роботи ресторану. Ви доручаєте усю роботу професіоналам і можете більше ні за що не турбуватися. В кейтеринговій компанії не лише готують і привозять їжу, а й забезпечують обслуговування банкету офіціантами, надають посуд, меблі, скатертини та ін. Щоб свято пройшло вдало, замовник повинен дотриматися двох ключових умов: правильно вибрати надавача послуг і точно пояснити, що саме потрібно від нього отримати.

Особливості спілкування з кейтером

Основні нюанси, які важливо враховувати при оформленні замовлення:

• Меню. Кожна страва, закуска та напій повинні бути ретельно вивчені. В компанії Yes! Catering є величезний вибір їжі на будь-які смаки. Однак надавач послуги не може передбачити, що у вашої тітки алергія на морепродукти, або ж частина гостей не вживає м’яса. Про подібні речі потрібно попереджати заздалегідь.
• Кількість гостей. Зазвичай кейтери готуються до несподіванок, тому мають в запасі певну кількість їжі та посуду для додаткових гостей. Але якщо замовлення було оформлене на 50 людей, а на вечірку прибуло 100, можуть виникнути труднощі. Тому важливо точно розрахувати кількість присутніх, аби зробити свято спокійним та не зіткнутися з додатковими витратами.
• Місце проведення свята. При замовленні потрібно детально описати місце, де ви плануєте влаштувати банкет. Кава-брейк в офісі, пікнік на лісовій галявині та весілля у старовинному замку, - це різні речі. Розташування впливає на маршрут транспорту, розташування меблів, оформлення приміщення і т.п. Якщо захід проводиться на вулиці, потрібно врахувати й погодні умови.
• Формат свята. Ви можете замовити організацію вечірки в будь-якому стилі – від традиційного застілля до вишуканої вечірки на даху будинку чи в іншому незвичному місці. Але організатори повинні відповідним чином підготуватися. Наприклад, якщо на даху будівлі заборонено проводити вечірки, а ви про це не попередили, можуть виникнути незручності.

Київська компанія Yes! Catering займається організацією підготовки та проведення будь-яких свят. Складність не має значення. Перед затвердженням замовлення менеджер спілкується з клієнтом і вивчає усі деталі майбутнього заходу. Після цього замовнику лишається тільки підтвердити інформацію, внести оплату й більше ні про що не турбуватися. Можливе коригування замовлення в ході підготовки до свята.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кейтеринг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як правильно оформити замовлення в кейтеринговій компанії?*
14 травень, 2018, 09:28