Як зекономити на оренді авто?*

Як зекономити на оренді авто?*
Оренда авто – чудова можливість отримати свободу пересування без необхідності вирушати в подорож на власній машині. Якщо ви плануєте завітати у Львів, скористатися послугою автопрокату можна тут - https://narscars.com.ua/ua/lviv-r6. Цілком правильним є бажання скоротити витрати в поїздці. І наведені нижче поради допоможуть заплатити менше за оренду авто.

Обережніше з прихованими платежами

Різноманітні приховані збори можуть значно збільшити вартість оренди, заявлену в рекламі. Перевірте, що саме ви отримуєте за ці кошти. Можливо, доведеться платити додатково за GPS навігатор, дитячі крісла, пальне та інші опції. Плата може стягуватися за такі послуги, як прибирання авто. Подумайте, від чого можна відмовитися і що зробити самостійно, аби скоротити витрати.

Уникайте оренди в аеропорті

Отримання машини в аеропорті зручне, але за це доведеться заплатити. Компанія підвищує ціни також через необхідність виплачувати відрахування за ведення бізнесу в касу аеропорту. Пошукайте компанію з прокату, офіси якої знаходяться в інших зручних локаціях: в центрі міста, біля готелю чи вокзалу. Ви також можете зекономити, просто проїхавши на таксі чи громадському транспорті до офісу компанії.

Вибирайте невеликий автомобіль

Зазвичай чим менший автомобіль, тим дешевше коштує його оренда. Вибирайте ту модель, яка задовольнить усі ваші потреби, але при цьому буде максимально компактною. Якщо є така можливість, вивчіть доступний асортимент заздалегідь.

Бронюйте перед подорожжю

Забронювати машину за кілька днів чи навіть тижнів перед виїздом може бути дешевше, ніж зробити це саме вже після прибуття в місто. Часто компанії пропонують знижки при оплаті через сайт. Враховуйте і тривалість оренди. Зазвичай чи довшою вона є, тим дешевше обходиться кожен день користування прокатною машиною. Ви можете отримати вигідніші умови, орендувавши автомобіль у четвер, навіть якщо він вам не потрібен до п’ятниці. Ретельно продумайте різні варіанти.

Розгляньте страховку

Ви можете відмовитися від страхових пропозицій прокатної компанії. Але будьте готовими до того, що вас старанно переконуватимуть все ж погодитися. Зважте усі «за» і «проти». Можливо, придбання страховки дійсно є виправданим. Але якщо ви вже маєте власний поліс, додаткове страхування може виявитися даремною витратою грошей.

Ще одна рекомендація – вивчайте пропозиції від різних прокатних компаній та ретельно порівнюйте їх. Не погоджуйтеся на перший-ліпший варіант. Краще витратити трохи більше часу, але зекономити гроші.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.