Як вибрати тип підвіски?*

Як вибрати тип підвіски?*
Підвіски можна назвати «незалежним» ювелірним виробом, який можна підбирати окремо від перснів, сережок та інших прикрас. Але вам все ж знадобиться ланцюжок чи шнурок, щоб носити підвіски чи кулони на шиї. Саме тому ювеліри радять починати вибір з придбання ланцюжка. Відповідні прикраси ви можете знайти на сайті https://yuriv.ua/podveski-i-kulony/. Якщо ж ланцюжок ви вже маєте, час перейти до інших порад.

Основні рекомендації

Ключові поради при виборі прикраси:

• Кулон чи підвіска не повинні важити більше, ніж ланцюжок. Максимальним співвідношенням є 1:1. Якщо ігнорувати це правило, ланцюжок (особливо тонкий) може порватися і загубитися.
• Колір підвіски має відповідати кольору ланцюжка. Наприклад, біле золото бажано поєднувати з платиною або сріблом.
• Ланцюжок не повинен відволікати увагу від кулону. Тому краще підібрати супутню прикрасу, виконану в простому стилі.
• При виборі підвіски звертайте увагу на діаметр отвору. Він повинен бути достатньо широким, щоб пропустити ланцюжок.

Стилі підвісок

Щороку ювеліри придумують нові дизайни кулонів, використовуючи різноманітні теми: флору, фауну, абстрактні форми та ін. Але є кілька основних стилів прикрас:

• Класичні кулони. Мають круглу, овальну, каплеподібну чи прямокутну форму. Виготовлені з срібла, золота, платини. Можуть мати вставки з перлин, дорогоцінних каменів. Скромна форма таких підвісок не впадає у вічі, але дуже добре поєднуються з діловим костюмом чи вечірньою сукнею. Класика – вдалий вибір для будь-якого віку.
• Різноманітні форми. Ювелірні вироби у формі пташок, комах, рослин, автомобілів та ін. Така підвіска дозволяє вам підкреслити свою індивідуальність. Якщо збираєтеся придбати прикрасу в якості подарунку, перевірте, чи відповідатиме її форма інтересам цієї людини.
• Медальйон. Підвіска складається з двох частин, що відкриваються, наче книжка. Всередині може знаходитися фото близької людини чи інша особиста річ. Такі вироби зазвичай мають форму серця, круглу чи овальну. Медальйон – гарний подарунок для людини, яку ви любите.
• Персоналізовані. Підвіски з різними написами. Це можуть бути ініціали, девіз, зізнання у коханні, дата народження дитини та ін. Ви можете замовити гравіювання у ювеліра чи придбати прикрасу вже з написом.
• Релігійні. У більшості випадків – хрестики та зображення святих. Це дуже особиста річ. Дарувати її варто лише людині, яку ви дійсно добре знаєте.

Усі підвіски можуть відноситися до різних цінових категорій. Це залежить від основного матеріалу, інкрустації дорогоцінним камінням, складності виготовлення виробу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: прикраси
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибрати тип підвіски?*
20 травень, 2018, 10:51
Як вибрати тип підвіски?*
20 травень, 2018, 10:51