Як посуд Tupperware сприяє збереженню навколишнього середовища? *

Як посуд Tupperware сприяє збереженню навколишнього середовища? *
Асортимент продукції американської компанії Tupperware охоплює найрізноманітніший посуд: для приготування їжі, зберіганні харчових продуктів, НВЧ нагріву, заморожування страв, сервірування столу і т.д. Одним з ключових елементів стратегії компанії є захист навколишнього середовища. Саме йому ви сприяєте, купуючи посуд цього бренду.

Користь для природи

Компанія працює в напрямку вирішення проблеми забруднення навколишнього середовища кількома способами:

• Ретельний відбір матеріалів. Компанія використовує лише безпечну сировину, яка пройшла перевірку і отримала схвалення контролюючих органів ЄС, США та інших країн. Матеріали регулярно тестуються в лабораторних умовах на відповідність діючим протоколам. Продукція потрапляє в продаж лише після отримання позивної оцінки під час тестування.
• На більшість товарів Tupperware надається пожиттєва гарантія. Це сприяє тривалому використанню посуду замість його відвезення на звалище. Продукція призначена для експлуатації протягом багатьох років. Вона може навіть переходити з покоління в покоління.
• Впровадження ініціатив з приймання старого посуду для переробки і отримання вторинної сировини.

Фарбники також проходять ретельне тестування перед їх впровадженням у виробничий процес. Ретельно перевіряється їх стійкість, захист від переходу в харчові продукти, вплив на здоров’я людей та оточуюче середовище.

Наскільки це безпечно?

Згідно інформації The Green Guide, веб-сайту і журналу, присвяченому питанням екологічності (належить Національній географічній спілці США), найбільш безпечними пластмасами для зберігання харчових продуктів є поліетилен низької щільності та поліпропілен. Саме з них виготовляється більшість видів посуду Tupperware. Тому ці вироби вважаються безпечними при багаторазовому використанні, очищенні в посудомийній машині, тривалому зберіганні їжі. Варто розуміти, що у США дуже суворі норми безпеки щодо захисту здоров’я населення. І виробники посуду повинні відповідати цим вимогам.

Якщо у вас лишилися сумніви, дізнайтеся у продавця, з якого саме матеріалу виготовлено посуд. Уточніть особливості його використання.

Уся продукція виготовляється з суворим дотриманням сучасних технологій та стандартів. Це дозволяє створити надійний, довговічний та зручний у використанні посуд. На кожному етапі виробничого процесу проводяться ретельні перевірки якості. Правила однакові для усіх підприємств компанії, незалежно від їхнього місцезнаходження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: посуд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як посуд Tupperware сприяє збереженню навколишнього середовища? *
20 травень, 2018, 10:59
Як вибрати тип підвіски?*
20 травень, 2018, 10:51
Як вибрати тип підвіски?*
20 травень, 2018, 10:51