Обираємо міжкімнатні двері правильно*

Обираємо міжкімнатні двері правильно*
Жодного будинку неможливо уявити без міжкімнатних дверей - навіть популярні квартири-студії мають приміщення, де необхідне їх встановлення. Крім того, сучасні двері є не лише інструментом розділення простору, а й стильним елементом дизайну, який, при гармонійному поєднанні всіх нюансів, дозволить вигідно підкреслити ту чи іншу особливість інтер'єру.

На сьогоднішній день ринок дверей в нашій країні представлений десятками виробників, які пропонують моделі у різноманітному стилі та ціновій категорії. Вартість полотен має пряму залежність від конструктивних особливостей, типу покриття та додаткових елементів дверного блоку, тому в виставкових салонах часто можна зустріти схожі моделі з великою різницею в ціні.

Якщо ви бажаєте придбати нові міжкімнатні двері, але ще не визначилися з виробником та матеріалами, завітайте на сайт https://dvernoyolimp.com.ua/mezhkomnatnyie-dveri/.

Конструктивні особливості міжкімнатних дверей

Найпоширенішими варіантами конструкції міжкімнатних дверей є каркасно-щитова, збірна та фільончаста.

• Каркасно-щитова конструкція. Представляє собою дверне полотно яке складається з дерев’яної рами та листів МДФ,які її покривають. Для додаткової жорсткості та стійкості до деформації використовується наповнювач з сотового картону або ДСП.
• Фільончаста конструкція: певною мірою належить до збірних, особливістю є те,що з масиву виконується не лише каркас, а й перекладини. які розділяють фільонки та скляні вставки. Такі двері є міцними, стійкими до деформації та практичними. Здебільшого така конструкція використовується для дверей класичного дизайну.
• Збірна конструкція - одна з найбільш популярних серед покупців. Дозволяє безліччю способів комбінувати скляні вставки, фільонки, молдинги та різноманітні перекладини. Також зручним є ще той момент. що в даній конструкції можлива окрема заміна пошкодженого елементу, що сприяє збереженню сімейного бюджету.

Купити міжкімнатні двері вигідно та з комфортом

Якщо ви бажаєте вигідно купити міжкімнатні двері завітайте в будь-який з мережі виставкових салонів Дверний Олімп, розташованих у Києві, Одесі, Броварах та інших населених пунктах. Компанія є одним з лідерів на ринку продажу дверей, тому що пропонує кожному клієнту індивідуальний підхід та ряд додаткових сервісів, які дозволять зробити покупку не лише вигідно, але і з комфортом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Двері
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Обираємо міжкімнатні двері правильно*
20 травень, 2018, 23:10