Важливість використання бальзаму для губ*

Важливість використання бальзаму для губ*
Коли температура повітря за вікном різко знижується, ви намагаєтеся захистити від холоду шкіру обличчя та рук. Часто при цьому люди забувають про ще більш чутливу ділянку тіла, яка особливо потребує догляду в зимові місяці. Мова йде про губи. Вони вкриті тоненькою шкіркою, а тому є дуже чутливими до морозу і особливо вітру. Ефективно захистити їх дозволяє бальзам для губ, який ви можете придбати тут - www.parfumcity.com.ua. Ця косметика повинна обов’язково лежати у вашій сумці чи кишені, коли за вікном лютують морози.

Навіщо потрібен бальзам?

Хороший бальзам для губ має важливе значення, оскільки він створює захисний бар'єр між чутливою шкірою і холодним зимовим повітрям. Шкіра на губах делікатна і не має сальних залоз. Через це вона не виробляє природних зволожуючих масел, як шкіра на інших ділянках тіла. Це робить губи незахищеними від суворих погодних умов. Ось тут в гру і вступає бальзам. Він зволожує шкіру незалежно від того, наскільки сухим і холодним є повітря. Насичені вологою клітини стають міцнішими і краще опирають негативним зовнішнім впливам.
Крім того, багато бальзамів для губ містять сонцезахисні компоненти. Взимку вони важливі не менше, ніж у літні місяці. Люди часто цього не знають, і тому користуються сонцезахисними кремами лише в теплу пору року. Але інтенсивне ультрафіолетове випромінювання взимку може призвести до пігментації та навіть опіків. Тонка шкіра на губах не містить природного меланіну, тому не має захисту від УФ-променів. Спеціальні бальзами не лише роблять губи гладенькими та гарними, а й запобігають їх пошкодженням.
Бальзам також сприяє загоєнню шкіри. Якщо губи стають потрісканими, завдяки спеціальним косметичним засобам можна прискорити їх відновлення. Тріщини запечатуються, завдяки чому в м’які тканини не потрапляють збудники інфекції, пил.

Інші поради

Окрім використання бальзаму, захистити губи взимку допоможуть наступні поради:

• Припиніть облизувати губи. Травні ферменти і бактерії в слині можуть пошкодити шкіру. Крім того, коли волога випаровується, шкіра стає ще більш уразливою до холодного повітря.
• Усуньте причину проблему. Можливо, пересиханню та розтріскуванню шкіри сприяє використання певної зубної пасти, ополіскувача для ротової порожнини чи інших засобів. Алергічна реакція може бути викликана деякими компонентами помади.
• Тримайте тіло добре зволоженим, випиваючи достатню кількість чистої води щодня. Не забувайте і про зволоження повітря вдома чи на роботі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: краса
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Важливість використання бальзаму для губ*
21 травень, 2018, 00:21