Луцьке депо хочуть звільнити від сплати пені

Луцьке депо хочуть звільнити від сплати пені
У Луцьку просять ВР звільнити комунальних перевізників від сплати пені.

Луцька міськрада розгляне звернення до Верховної Ради із проханням підтримати зміни до закону про збір та облік внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, ‒ пише IA ZIK.

За словами автора проекту звернення депутата Луцької міськради Романа Бондарука, зміни до закону покликані підтримати підприємства комунальної форми власності, які здійснюють перевезення пільгових категорій громадян, звільнити їх від сплати різноманітної пені.

«Луцьке підприємство електротранспорту сьогодні знаходиться у дуже критичному фінансово-економічному стані. Заборгованість до Пенсійного фонду на 01.01.2013 р. становить 4,984 млн грн., з них пеня та штрафні санкції ‒ 1,8 млн грн. Ця заборгованість виникла у зв’язку з несвоєчасною компенсацією з державного бюджету витрат за надані пільгові транспортні послуги», – йдеться у зверненні.

Тож, якщо законопроект не пройде, існує загроза припинення в Луцьку пасажироперевезення міським електричним транспортом. Відповідно, втратять роботу працівники ЛПЕ та зростуть тарифи на перевезення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЛПЕ, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьке депо хочуть звільнити від сплати пені
18 квітень, 2013, 17:36