У Луцьку обрали найталановитішого студента. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку обрали найталановитішого студента. ФОТО. ВІДЕО
У Східноєвропейському національному університеті відбувся щорічний конкурс «Містер Університету».

Цього року це звання дісталося студенту інституту мистецтв СНУ, солісту Санкт-Петербурзького державного чоловічого балету Валерія Михайловського, учасник шоу «Танцюють всі – 5», одному з 20-ти найкращих танцюристів України Артему Шошину, - пишуть Волинські новини.

За словами голови Студентської ради СНУ Володимира Ковальчука, організація конкурсу «Містер Університету» стала уже традиційною. Участь у ньому беруть Містери усіх 16 факультетів вишу, яких обирають напередодні.



Цього ж року вперше організатори зробили конкурс тематичним.

«Ми взяли епоху Дюма. Щоб якось виховати естетично як самих учасників, так і тих глядачів, студентів, які прийшли сьогодні», - розповів Ковальчук.

Мовляв, саме у цій епосі в більшій пошані були такі людські цінності, як кохання, повага, цінувалися.

«На жаль, у нашому сучасному світі не завжди можна таке зустріти у справжнього чоловіка», - прокоментував голова Студради.

Він зазначив також, що цьогоріч участь у конкурсі беруть 15 учасників, бо Містер інституту соціальних наук не зміг долучитися до дійства через стан здоров’я.

Розповів Володимир Ковальчук і про подарунки для переможців.

«Віце-містер і Містер отримають 4 путівочки в Буковель на літо від благодійного фонду», - зауважив він.

А ще переможець отримає меч з гравіюванням «Містер Університету – 2013».

Як і обіцяв Володимир Ковальчук, зайшовши у залу, присутні відразу могли поринути в епоху Дюма. Університет перетворили на Східноєвропейську імперію зі своїми королем та королевою, а кожен Містер перетворився на графа.

Першим випробуванням для учасників, які були переодягнені у вбрання епохи мушкетерів, став конкурс «Клятва». Під час нього Містери факультетів мали нагоду розповісти про себе, чим і скористалися, добираючи слова, що «зривали» овації у залі.

Зважаючи на кількість аплодисментів, уже після першого конкурсу визначилися й «фаворити», які «закріпилися» у своєму статусі після оцінок журі.

Окрім традиційних представлення та конкурсу талантів, хлопці показали свою ерудицію в інтелектуальному конкурсі.

Своєрідною родзинкою став і пісенний конкурс «Під вікном Констанції», у якому хлопці продемонстрували артистизм, виконуючи серенади. На закінчення цього усі учасники виконали відому пісню про Констанцію з фільму «Три мушкетери».

Опісля усіх конкурсів присутні у залі обрали Містера глядацьких симпатій. Поза усіляким сумнівам ним став Містер інституту економіки та менеджменту Анатолій Рабочаускас.

А от місце лідерів отримали аж четверо хлопців. Так, третє місце поділили між собою Містер історичного факультету Руслан Іванов та Містер інституту іноземної філології Юрій Хлопецький. Віце-містером Університету, відставши від лідера лише на 2 бали, став Анатолій Рабочаускас. А звання Містера вишу дісталося Артему Шошину.

Уже після визначення переможців проректор з навчально-виховної роботи СНУ імені Лесі Українки Ірина Констанкевич зазначила, що, на її думку «Містер Університету» – один з кращих конкурсів, які організовують у виші. Щодо часників вона додала: «Всі показали, що дійсно дуже достойні. І складно було навіть оцінювати, бо десь там десяті, соті балів впливали на результат».

«Мені приємно, що багато фантазії, вигадки проявили хлопці природничих факультетів. Бо гуманітаріям дещо легше в цьому плані. Хлопці - молодці в цілому», - додала проректор вишу.

Відзначила Ірина Констанкевич і організаторів заходу. Мовляв, дуже задоволена Студентською радою університету, головою Володимиром Ковальчуком, які спільно з Центром культури і дозвілля зуміли зробити свято.

«Тобто вони показали нам, що в нас дуже гарна молодь: здорова у своїх таких життєвих орієнтаціях. Вони розумні, вони амбітні, вони творчі і я думаю, що Україна має майбутнє, якщо ростуть такі хлопці, які повинні себе реалізувати в житті», - пояснила проректор.

Переможець конкурсу - Артем Шошин
Переможець конкурсу - Артем Шошин

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, ще один "рускаґаварящій" корінний лучанин. Бачу, поліщукам і їхній науковій еліті із Луцького педінститу подобаютюся рускаґаварящіє. Думаю, з вас будуть люди. Варто лише трішки підівчити вєлікій і маґучий, позбавитись акценту, і оппа!, - полішуки перетворяться в ісконних білих людей.
Відповісти
шо за колгосп
коли це вже припиниться
Відповісти
Толя, ты лучший!! :)
Відповісти
Останні новини
У Луцьку обрали найталановитішого студента. ФОТО. ВІДЕО
19 квітень, 2013, 08:34