Заступник губернатора з підлеглими прибирав у Луцьку. ФОТО

Заступник губернатора з підлеглими прибирав у Луцьку. ФОТО
Заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк і спортсмени-чиновники взяли участь в прибиранні дитячого спортивного майданчика.

Вони прибирали територію, фарбували огорожу та обрізали дерева, - повідомили у прес-службі ОДА.

До цього часу на цей майданчик ніхто не звертав увагу: від безгосподарності він заріс кущами та травою. Огороджувальна сітка поржавіла, а асфальт дав тріщини.

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Галина Карнаухова каже, що спортсмени-чиновники вирішили привести до ладу два спортивних майданчики обласного центру, які вкрай занедбані. В перспективі – ще один - у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, поблизу ФСТ «Спартак».

Олександр Курилюк сказав, що, облаштовуючи спортивну споруду, управління у справах сім’ї, молоді та спорту показує приклад, як треба приводити до ладу майданчики, яких в області нараховується майже 2 тисячі.



«Ми наводимо тут елементарні умови, щоб діти та дорослі могли займатись фізкультурою. Дивує байдужість мешканців, які проживають поблизу. Були оголошення про те, що територія буде прибиратись, але цей почин підтримали одиниці», - розповів він.



Заступник голови облдержадміністрації повідомив, що інші управління та структурні підрозділи теж візьмуть шефство над спортивними майданчиками та покажуть приклад, як їх необхідно утримувати.



«Це не є затратна річ, треба більше відповідальності, бажання і більше небайдужих людей», - зазначив Олександр Курилюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Курилюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Заступник губернатора з підлеглими прибирав у Луцьку. ФОТО
19 квітень, 2013, 08:58