Благодійний фонд Олександра Лазорка допоміг зібрати гроші на лікування дитині. ФОТО*

Благодійний фонд Олександра Лазорка допоміг зібрати гроші на лікування дитині. ФОТО*
Благодійний фонд Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє» допоміг зібрати кошти маленькому Станіславу, який зараз проходить курс реабілітації після операції з видалення пухлини мозку.

13 квітня хлопчику виповнилося два з половиною роки, і його батькам-студентам, з яких працює лише тато, матеріальна підтримка вкрай необхідна.

Нині хлопчик поступово набирається сил, але для повного одужання потрібні час і кошти. Кожні три місяці дитина потребує дорогого обстеження на МРТ та інших лікувально-діагностичних заходів.

Благодійний фонд Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє» запозичив світовий досвід благочинної діяльності. Він полягає в тому, щоб до будь-якої акції милосердя її організатори підключають громадськість.

Таким чином людині, яка потребує допомоги, виділяється не якась певна сума від тієї чи іншої організації, а віддаються усі пожертвувані гроші, сума яких, як правило, досить суттєва.

Зібрані для Станіславчика та інших нужденних людей кошти кинули у скриньки сотні лучан, які відвідали піцерії «Фелічіта», кафе «Карамель» і «Роуз», ресторани «Курінь» та «Вогнем і мечем».

У фонді кажуть, що у скриньки з фотографіями тих, хто бореться зі страшними недугами, і надалі можна жертвувати кошти.

«Кожна купюра принесе велике полегшення людині, якій ніхто не допоможе крім нас, небайдужих і милосердних лучан, здатних розділити чужий біль, дати хворому надію на одужання і віру в добро», - йдеться у повідомленні фонду.

«Тож долучайтеся! А про те, де стоять скриньки для пожертв від благодійного фонду Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє», запитуйте безпосередньо у вище згаданих закладах», - закликають у Благодійному фонді Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хороший - цей Лазорко, постійно в цьому впевнююсь, все пізнається в порівнянні, навколо стільки бруду, а він бере тай робить, не зважаючи ні на що! Пане Лазорко, якщо Ви ще, колись, будете десь балотуватися, я обов*язково проголосую саме за Вас.
Відповісти
Погоджуюсь, саме такий "хазяїн в хаті" має бути.
Нехай береже тебе Господь маленький Станіславчику.
Одне врятоване життя, дорожче за всі бескінечні обіцянки від наших "політиків".
Відповісти
Громадська Організація «Майбутнє сиріт ромів Берегівщини»
Благодійна Організація БФ «Допомога сиротам»
90202 Україна Закарпатська обл. м.Берегово, вул. Гагаріна,1
ПОТРІБНА ДОПОМОГА
Громадська Організація «Майбутнє сиріт ромів Берегівщини» зтворена в 03.08.2012 року з метою – активного сприяння розвитку та підтримки сиріт ромів Берегівщини, для задоволення та захисту їх законних , соціальних економічних, творчих, вікових, національно-культурних, спортивних та інших спільних інтересів.
В основному Громадська організація охоплює цільову групу, що мешкають в м.Берегове табор місто і села в гуртожитках по вул.Гагаріна та Б.Хмельницького, та окремо по інших вулицях міста та району.
Наша організація має потребу в матеріальній підтримці в вигляді добровільних пожертв для виконання статутної мети від юридичних та фізичних осіб, тобто громадян, підприємств, державних та недержавних установ, національних та зарубіжних Благодійних Фондів.
Громадська Організація «Майбутнє сиріт ромів Берегівщини» просить вісх бажаючих допомогти сиротам ромам і дітям позбавлених батьківського піклування, Багатодітних сімей, інвалідів, бідних, нужденних Просимо вас щоб ви допомогли нам знайти голандські благодійні організації, міжнародні організації, і різних міжнародних фондів які б могли нам допомогти а також постачати гомонітарку. Даємо вам реквізити банку для спонсорів, грантодавців, благодійників, магнатів, і всіх релігійних благодійних фондів Громадська Організація «Майбутнє сиріт ромів Берегівщини» просить всіх бажаючих допомогти сиротам всіх категорій по області, флагодійних фондів, різниих міжнародних фондів Голандців в тому числі і Вас. Нам потрібно срочна фінансова допомога для заснування ромського молодіжного центу+ для сиріт 3 16років до 23років потрібен приют. Надіємося на доброту та чуйність Ваших сердець.
З повагою голова ГО Давид Йосип Григорійович.
ПАТ "КБ" Надра" МФО-380764
ГО" Майбутнє сиріт ромів Берегівщини"
ЄДРПОУ 38068788
Р/Р 26001087494007
[email protected]
+380958325007 +380993507767
SWIFT code OWHBDEFF
0104911391
Відповісти
Останні новини
Благодійний фонд Олександра Лазорка допоміг зібрати гроші на лікування дитині. ФОТО*
19 квітень, 2013, 10:11