Переваги оригінальних кабін МТЗ*

Переваги оригінальних кабін МТЗ*
Сьогодні виробники сільськогосподарської техніки намагаються зробити фермерську працю максимально комфортною та безпечною. В кабіні трактора робітник може проводити по 12 годин на добу. Через це вона повинна бути зручною і забезпечувати кращу продуктивність праці. Використовуючи оригінальні комплектуючі кабіни мтз, ви можете відремонтувати трактор і осучаснити його відповідно до сучасних тенденцій.

Навіщо потрібна сучасна кабіна МТЗ?

Скориставшись допомогою магазину AgroDetal, ви можете отримати тракторну кабіну МТЗ з такими особливостями:

• Мінімальні вібрації. Кабіни спроектовані таким чином, щоб рама, сидіння та інші елементи поглинали коливання від двигуна, їзди по нерівностях.
• Повноцінний огляд. Сучасні трактори мають засклення з усіх сторін. Завдяки цьому оператор може навіть без дзеркал бачити, що відбувається з боків та позаду нього. «Сліпі» зони практично відсутні.
• Оптимальний мікроклімат. Навіть без кондиціонеру в тракторі можна знизити температуру повітря завдяки вікнам та люку, які відкриваються. Це дуже важливо в літній період, коли спека дуже дошкуляє працівникам. Сьогодні Мінський Тракторний Завод використовує особливе скло з термопоглинаючими властивостями. Завдяки цьому повітря в кабіні нагрівається значно менше, ніж при використанні звичайного скла. Є можливість встановлення та використання пічки.
• Очистка повітря. Трактори МТЗ 80 та МТЗ 82 мають систему фільтрації повітря, яке потрапляє у кабіну. Це дозволяє відсіювати дим, пил та різні забруднюючі речовини. Однак при цьому вікна повинні бути зачиненими.
• Високий рівень безпеки. Міцна рама, надійно зафіксоване крісло сприяють захисту тракториста при пересуванні по нерівній землі, сильній вібрації, зіткненнях з перешкодами. Поглинання коливань дозволяє суттєво зменшити навантаження на спину та ноги. Завдяки цьому підвищується продуктивність праці, знижується ризик виникнення професійних захворювань.

Магазин «Агродеталь» допоможе у виборі як готових кабін МТЗ, так і окремих комплектуючих для них. В каталозі ви знайдете високоякісні оригінальні вироби для різних моделей сільськогосподарської техніки. Можлива доставка по території України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.