Чи можуть маленькі жінки носити широкі штани?*

Чи можуть маленькі жінки носити широкі штани?*
Вузькі джинси вже стали звичним предметом гардеробу для багатьох сучасних жінок. Але інколи хочеться різноманіття. Тоді на допомогу приходять численні моделі широких штанів з каталогу ua.gepur.com/catalog/bryuki. Серед їх переваг – маскування областей, які хочеться приховати, і вигідне підкреслення найбільш привабливих ділянок тіла. Навіть якщо ви не є довгоногою дівчиною з обкладинки глянцевого журналу, розширені штани можуть гарно виглядати на вас. Головне – правильно їх підбирати та поєднувати з іншими речами.

Середня ширина

Кльош чудово виглядає на струнких жінках з довгими ногами. Якщо ж ви маєте середній зріст, через кльош фігура може здаватися розширеною. Щоб уникнути цього ефекту, не купуйте надто широкий одяг. Наприклад, замість брюк з окружністю близько 50 см біля ноги зверніть увагу на моделі з окружністю близько 40 см. Вони є досить вільними, але при цьому не створюють ефекту бочкоподібної фігури. Надмірний об’єм у даному випадку точно буде зайвим.
Широкі брюки повинні щільно облягати талію та стегна, що необхідно для створення елегантного образу. Універсальна порада – підбирати одяг, який дозволяє візуально витягнути тіло.



Висока талія

Широкі штани при правильному підході можуть навіть візуально видовжити ноги. Для цього потрібно підбирати одяг з високою талією. Фактично вона додає кілька сентиментів довжини ногам. Особливо гарно така річ поєднується зі взуттям на каблуці (тонким чи широким). І тут ми плавно переходимо до наступної поради…

Високий каблук

Взуття на високому каблуці робить вас стрункішою та виставляє напоказ верхню частину ступні. Це саме те, що потрібно мініатюрним жінкам. Балетки чи босоніжки без каблука в даному випадку будуть не найкращим вибором.

Вертикальні деталі

Вертикальні декоративні елементи, такі як прості смужки чи візерунки, дозволяють мініатюрній жінці здаватися вищою. Такі деталі врівноважують ефект розширення. Краще уникати яскравих принтів. Віддавайте перевагу тонким лініям.

Тканина

Найкращим вибором буде м’яка тканина, така як віскоза, бавовна чи шовк. Жорсткі тканини не так гарно облягають тіло і можуть створювати небажані складки.

При цьому важливо впевнитися, що тканина має достатню вагу, аби вільно спадати донизу, а не чіплятися за ноги. Інакше штани доведеться постійно поправляти.

І остання порада – штани не повинні волочитися по землі. По-перше, це руйнує елегантний образ. По друге, ви ризикуєте за щось зачепитися і впасти. Оптимальна довжина – приблизно до середини щиколотки (з урахуванням взуття).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: мода, штани
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чи можуть маленькі жінки носити широкі штани?*
30 травень, 2018, 16:24