«Ковельтепло» ризикує втратити 12 котелень

«Ковельтепло» ризикує втратити 12 котелень
Підприємство теплових мереж «Ковельтепло» хоче взяти в банках України кредит на п’ять мільйонів гривень – яке гарантію, заставить свої 12 котелень.

Про це інформує ПроКовель.

Директор підприємства Володимир Бойко каже, що така сума їм необхідна для забезпечення користувачів тепловою енергією та гарячою водою. А також з метою поповнення обігових коштів та покращення розрахунків за енергоносії, матеріали та обладнання.

Із відповідним листом керівник «Ковельтепла» звернувся до мерії міста.

Кредит із шістьма нулями пан Бойко прагне взяти з терміном виплати на 36 місяців і пропонує в заставу передати майно, яке знаходиться на балансі підприємства. До списку увійшло 15 об’єктів ПТМ «Ковельтепло», серед них 12 котелень.

До речі, за інформацією самого ж таки керівника організації, «Ковельтепло» ще не розрахувалося по кредитам із Ощадбанком та «Дельта Банком». Нині загальна сума боргу сягає понад півмільйона гривень.

Однак міські депутати на черговому сесійному засіданні дозволили ПТМ «Ковельтепло» відкрити кредитну лінію в банках України. Але попередньо рекомендували: брати кредит лише у тих банківських установах, які запропонують максимальну річну відсоткову ставку по кредиту - 22%.

Згідно з рішенням Ковельської міської ради, якщо ПТМ не виконає перед банком своїх зобов’язань, то останні отримають повне право на відчуження усього зазначеного у запропонованому списку майна підприємства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Ковельтепло» ризикує втратити 12 котелень
26 січень, 2012, 17:04