У Ківерцях діти вийшли на протест через закриття музичної школи. ВІДЕО

У Ківерцях діти вийшли на протест через закриття музичної школи. ВІДЕО
Біля приміщення районної державної адміністрації відбулася акція протесту щодо закриття Ківерцівської музичної школи. Участь в акції взяли працівники музичної школи, діти – вихованці закладу, їх батьки, громадськість.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

В той час, коли під будівлею райдержадміністрації мітингували, керівник музичної школи разом із начальником відділу культури, туризму, молоді та спорту райдержадміністрації, обговорювали можливість дофінансування закладу із бюджету ОТГ з міським головою Володимиром Жгутовим. Домовилися, що 10 червня 2019 року міському голові подадуть конкретні розрахунки потреб закладу та напрацюють можливі варіанти вирішення проблеми фінансування.

З мітингувальниками спілкувалися голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук та голова районної ради Олександр Гурський. Пояснивши ситуацію, що склалася, Валерій Ткачук наголосив, що мова про закриття Ківерцівської музичної школи не ведеться взагалі. Йдеться про передачу закладу на баланс Ківерцівської міської ОТГ та його подальше функціонування в нових умовах.

"Окремі громадяни, маніпулюють свідомістю батьків та вихованців музичної школи і організовують показові акції навіть не вникаючи в суть питання, - зазначив очільник району. – Переконаний, що 1 вересня Ківерцівська музична школа відкриє свої двері для талановитих юних ківерчан".

За результатами діалогу утворили робочу групу, до складу якої увійшли працівники Ківерцівської музичної школи, батьки її вихованців, представники громадськості та влади. Робоча група збереться 10 червня на 11.00 годину у кабінеті голови райдержадміністрації для подальшого обговорення вирішення даного питання.

Фото та відео з акції протесту на своїй сторінці у Facebook опублікувала Вікторія Марценюк.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А суть питання в тому, що відділ культури видав наказ про реорганізацію та звільнення викладачів. Це ківерцівський винахід- навчати в школі БЕЗ ВИКЛАДАЧІВ? Чи районна адміністрація буде вести уроки в музшколі? "Про закриття мова не йде"- тільки про звільнення викладачів))
Так і в лікарні можна лікуватись без лікарів і т.д.
Відповісти
Цікаво та як завжди все перекручено. Аби правду ніхто не знав, набридло!!! Шановні чиновники, ініціатори - це батьки, які відстоюють інтереси своїх дітей. А райдержадміністрація таємно видає наказ про "вивільнення" всіх викладачів музшколи, а потім очільник адміністрації виходить до батьків з дітьми на мітинг та каже що нічого подібного не знає... цирк!!!
Вам всім не соромно, що Ви займаєте посадові крісла і всі відверто обманюєте... тепер так не пройде!!!
Відповісти