Депутати вкотре хочуть ліквідувати «Луцькрекламу»

Депутати вкотре хочуть ліквідувати «Луцькрекламу»
Депутати Луцької міської ради знову піддали сумніву ефективність роботи КП «Луцькреклама» - це обумовлено тим, що підприємство не заробляє грошей.

Про це йшлося 26 січня під час сесії Луцькради.

Директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський розповів, що для ефективної роботи очолюваного ним підприємства не вистачає коштів. Тому він запропонував, щоб 25% коштів від зовнішньої реклами йшли на розвиток підприємства.

«Таким чином підприємству буде надана можливість розвиватись і підтримувати порядок розміщення зовнішньої реклами в місті», - сказав він.

Депутат Артур Василевський запитав у Ковальського про те, скільки коштів «Луцькреклама» перерахувала міському бюджету. Керівник відповів: за його директорства - «жодної копійки».

«Бо воно не функціонує і не має ніяких надходжень. Наразі шукаю шляхи ефективної роботи», - сказав Ковальський.

Потому Артур Василевський наголосив, що в бюджеті не вистачає коштів на освіту і варто добре зважити куди направляти гроші. Тому він заявив, що треба ліквідувати КП «Луцькреклама».

«Навіщо ми це дитя знову реанімуємо. Нам не вистачає коштів на освіту, а ми виділятимемо на це. Треба прийняти рішення про ліквідацію цього підприємства», - сказав Василевський.

Його підтримав депутат Павло Данильчук, який повідомив, що готуватиме проект рішення про ліквідацію «Луцькреклами».

Міський голова Микола Романюк зазначив, що в місті є 400 необлікованих білбордів, за які підприємці не платять гроші, тому підприємство повинне працювати.

Після словесних баталій обранці громади все таки вирішили дозволити КП «Луцькреклама» забирати 25% на власний розвиток від отриманих за зовнішню рекламу коштів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутати вкотре хочуть ліквідувати «Луцькрекламу»
26 січень, 2012, 17:48