Автобус «Богдан» завойовує Росію

Автобус «Богдан» завойовує Росію
Корпорація «Богдан» у лютому має намір почати поставки в Росію автобусів малого класу А 201 на агрегатній базі Hyundai, випуск яких розпочато в 2011 році.

Про це інформує Gazeta.ua.

За словами прес-секретаря корпорації Сергія Красулі, нині «Богдан» сертифікував автобус А 201 з двигуном Євро-4 на території Росії.

До кінця року планується поставити на цей ринок до 1 тис. автобусів.

За словами Красулі, промо-ціна автобуса на російському ринку, встановлена на лютий, становить 1,79 млн рос. руб. ($58,3 тис.).

«Почавши випуск автобусів А 201 минулого року, ми тим самим повернулися в малий клас автобусів (після виходу зі складу корпорації «Черкаського автобуса», що випускає автобуси малого класу на базі Isuzu), а отримавши схвалення цього транспортного засобу в РФ, ми повертаємося до експортної програми», - підкреслив він.

Автобус «Богдан» А201 - спільна розробка корейських та українських фахівців. Автобус має несучий кузов (більш довговічний і надійний в порівнянні з рамною конструкцією), пасажиромісткість - 48 людей, у тому числі 24 сидячих місць. Модифікація «шкільний» має максимальну кількість місць серед аналогів в Україні - 30.

Красуля нагадав, що автобусний бренд «Богдан» відомий на російському ринку - ключовому для корпорації - вже багато років, а в загальному обсязі експорту автобусів на частку РФ припадало 50%.

Автобуси оснащуються двигунами стандартів Євро-3 і Євро-4.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що то за промо-ціна автобуса в 58.3тис.грн.?! За таку ціну я і сам готовий взяти Богданушку!
Відповісти
Ті богдани вже через рік розвалюються на ходу. Хто їх ще купляє, не знаю. Ви бачили в луцьку хоча б одну маршрутку, в якої б усе працювало бездоганно??? Постійно щось десь стукає, або піщить, або тарабанить. Жах...
Відповісти
Останні новини
Автобус «Богдан» завойовує Росію
26 січень, 2012, 18:01