23 квітня на Волині: гортаючи календар

23 квітня на Волині: гортаючи календар
Сьогодні відзначають день народження депутат Волинської обласної ради Євген Недищук, голова Волинського відділення Комітету виборців України Юрій Кресак, начальник господарсько-технічного відділу Луцької міської ради Ігор Давидов (на фото).

Також день народження 23 квітня у заступника голови Ковельської райдержадміністрації Андрія Мигулі, колишнього депутата Волиньради Григорія Люльки, журналістів Віктора Макарова та Сергія Шинкаря.

Вітаємо їх, а також сьогоднішніх іменинників – усіх, хто носить імена Олександр, Максим, Федір.

Бажаємо міцного здоров’я, довголіття і успіхів у роботі.

23 квітня 2000 року відкрили пам'ятний знак заступнику і покровителю Луцька Святому Миколаю біля будівлі Луцької міської ради.

23 квітня в Україні відзначають День психолога, а у світі – День книг і авторського права.

У цей день в 1616 році померли Сервантес, Шекспір і Інка Гарсіласо де ла Вега. Це також день народження або смерті таких відомих авторів, як Моріс Дрюон, Володимир Набоков, Дж. Пла і Мануель Мехіа Вальєхо.

У зв’язку з цим Генеральна конференція ЮНЕСКО у 1995 році в Парижі вирішила віддати в цей день данину поваги книгам і авторам, закликаючи всіх, і особливо молодь, знаходити задоволення в читанні і поважати незамінний внесок тих, хто сприяв соціальному і культурному прогресу людства і заснувала Всесвітній день книг і авторського права.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
23 квітня на Волині: гортаючи календар
23 квітень, 2013, 00:00