Долю скандального луцького довгобуду на сесії не розглядатимуть?

Долю скандального луцького довгобуду на сесії не розглядатимуть?
Питання довгобуду на вулиці Липинського, що у Луцьку, хочуть розглядати на травневій сесії.

З представниками ОК «Липинського-4» зустрівся міський голова Микола Романюк. Під час зустрічі обговорювались шляхи подальшого сприяння з боку міської влади у завершенні будівництва 180-квартирного житлового будинку, ‒ повідомляють у луцькій мерії.

За результатами обговорення узгоджено спільні кроки сторін для виділення ОК «Липинського-4» земельної ділянки під існуючим недобудованим житловим будинком для продовження і завершення його будівництва.

Участь у зустрічі також взяли заступник міського голови Лариса Соколовська та в.о. начальника юридичного відділу Наталія Юрченко. Під час розмови, представники ОК «Липинського-4» переконались у тому, що ініціатива деяких депутатів міськради щодо розгляду питання ОК «Липинського-4» на сесії вже 24 квітня 2013 року передчасна і у тому форматі, що пропонується депутатами, мало результативна, ‒ йдеться в повідомленні.

Міський голова доручив відповідним службам підготувати необхідний пакет документів для розгляду питання щодо виділення відповідної земельної ділянки ОК «Липинського-4» на травневій сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою депутати вирішили розглянути питання долі довгобуду на сесії Луцької міської ради 24 квітня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Саме цікаво що перед виборами обіцяли що добудують. А хто буде виконувати обіцянки???
Відповісти
Останні новини
Долю скандального луцького довгобуду на сесії не розглядатимуть?
22 квітень, 2013, 21:19