Через волинський міст депутати написали лист віце-премʼєру

Через волинський міст депутати написали лист віце-премʼєру
Депутати Ковельської і Камінь-Каширської районних рад звернулися до віце- прем’єр-міністра інфраструктури України щодо капітального ремонту мосту в Заріччі.

Згадану переправу через Турію у селі Заріччя Ковельського району мали відремонтувати ще у 2008 році, однак і до сьогодні ще нічого не зроблено. Хоча міст вібрує, коли ним проїжджає вантажівка або пасажирський автобус, ‒ пишуть Вісті Каменя.

Для мешканців району міст ‒ основний напрямок руху до Ковеля. Тому все навантаження витримує стара мостова конструкція, яка давно потребує капітального ремонту.

Тож, депутати Ковельської і Камінь-Каширської районних рад звернулися до віце-прем’єр-міністра інфраструктури України Бориса Колеснікова щодо капітального ремонту. У своєму зверненні вони акцентують увагу на небезпеці і аварійності мосту, яка постійно посилюється, адже щодня тільки в одному напрямку мостом курсує 57 автобусів, що здійснюють регулярні перевезення, окрім цього, тут рухається велика кількість легкових і вантажних автомобілів.

Нагадаємо, перший заступник начальника Державної служби автомобільних доріг у Волинській області Михайло Кінах говорив, що міст через Турію у Заріччі, ймовірно, ремонтуватимуть у 2013-му, але точної дати не вказав.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спеціялістка по мостах - екс-прімєрка Тимошенко. При ній відкат пішов у 20%. У Карпатах і тепер памятають...
Відповісти
В Україні наступив 2113 рік (в майбутньому), дороги валяться мости падають, а такі виродки як так називаємий "Гість" всерівно винить в усьому жінку яка вже 2 рік страждає в тюрмі за нас з вами. А як вам дороги в Луцьку????
Відповісти
Останні новини
Через волинський міст депутати написали лист віце-премʼєру
22 квітень, 2013, 17:52