Робочий день нардепа Ігоря Єремеєва на Любешівщині. ФОТО*

Робочий день нардепа Ігоря Єремеєва на Любешівщині. ФОТО*
Народний депутат, засновник благодійного фонду «Волинська родина» Ігор Єремеєв 22 квітня зустрівся із мешканцями 23-го виборчого округу, в якому його обрали у Верховну Раду.

Цього дня він побував у Любешові, селах Любешівська Воля і Заріка, провів особистий прийом громадян.

Нардепа-мажоритарника люди зустрічали позитивно, дякували за меценатство, розповідали про свої проблеми й не соромилися просити допомоги.

У селі Любешівська Воля, що неподалік райцентру, Єремеєв відвідав місцеву школу. Поспілкувався зі школярами й вчителями. Розповів про свою роботу у Верховній Раді та ситуацію, яка нині склалася у парламенті.
Школярі зустрічали народного депутата з хлібом-сіллю
Школярі зустрічали народного депутата з хлібом-сіллю
Талановита дев’ятикласниця презентувала депутату свій виріб, а той пообіцяв наступного разу привезти їй гарні олівці
Талановита дев’ятикласниця презентувала депутату свій виріб, а той пообіцяв наступного разу привезти їй гарні олівці
Юним майстрам Єремеєв розповів, як у першому класі освоював лобзик і долото
Юним майстрам Єремеєв розповів, як у першому класі освоював лобзик і долото
Школа отримала в подарунок нові електроінструменти для трудового навчання
Школа отримала в подарунок нові електроінструменти для трудового навчання
Відвідавши школу, депутат пообіцяв, що його благодійний фонд цьогоріч замінить у навчальному закладі 20 вікон
Відвідавши школу, депутат пообіцяв, що його благодійний фонд цьогоріч замінить у навчальному закладі 20 вікон

А у Любешівському навчально-виховному комплексі Ігоря Єремеєва зустрічали творчо і весело – шкільна команда КВН вітала візит нардепа власною інтерпретацією відомого хіта «Gangnam Style».

Ігор Єремеєв своєю чергою вручив дітям сертифікат благодійного фонду «Волинська родина» на 10 тисяч гривень, аби команда могла нарешті пошити собі сценічні костюми та придбати звукове обладнання.

Поспілкувавшись з учнями й вчителями, депутат пообіцяв цьогоріч замінити вікна у спортивній залі й встановити 20 нових вікон у приміщенні школи.

Загалом згідно його програми «Теплі вікна» за п'ять років у 23-му виборчому окрузі (а це чотири райони) не залишиться жодного об'єкту соціальної сфери, де не будуть замінені старі вікна на нові.

Єремеєву дякували за подаровані раніше дошки, засоби мультимедіа, завдяки чому тепер навчальний процес у школі на значно вищому рівні.

Під час зустрічі у НВК до нардепа звернувся вчитель місцевої недільної школи з проханням виділити кошти на фасад будівлі, яка ще зводиться. Єремеєв пообіцяв, що виділить на цю справу 20 тисяч гривень.

По тому Ігор Єремеєв провів прийом громадян в одній зі своїх п’яти громадських приймалень, що розташована в центрі Любешова. Цього дня за допомогою до депутата звернулося кілька десятків людей. Люди просили і матеріальної допомоги на лікування чи ремонт помешкань, були прохання і від цілих громад.

Так, Єремеєв пообіцяв виділити цьогоріч 10 тисяч гривень на ремонт церкви у селі Бихів, допомогти із прокладанням газопроводу у селах Мукошин і Підкормілля. Причому на газопровід у Підкорміллі депутат пообіцяв з благодійного фонду «Волинська родина» виділити 350 тисяч гривень. Селу Судче нардеп виділив гроші на ремонт бібліотеки, а Седлищу допоможе із вуличним освітленням тощо.

Під час відвідин Любешівщини Ігор Єремеєв зустрівся з мешканцями села Заріка, яке дуже потерпає від паводків. Нардеп розповів, що він разом з губернатором Борисом Клімчуком спілкувався на цю тему з прем’єром Миколою Азаровим. І 23-й виборчий округ, куди входить і Любешівський район, отримає 4 мільйони гривень. А у селі Заріка нарешті збудують дамбу, чого дуже чекають місцеві селяни.

Насамкінець Ігор Єремеєв поспілкувався із людьми, які зібралися на зустріч з нардепом у Любешівській селищній раді.

Волинський депутат на цій зустрічі й на усіх попередніх дякував людям за те, що підтримали його на виборах та наголошував, що виконуватиме усі, дані ним обіцянки.

«Як і обіцяв, я не приєднався до жодної політичної сили. Ні до провладної, ні до опозиційної. Я лишаюся позафракційним і думаю, що позафракційні депутати зуміють утворити єдине об’єднання. Ми не є у всьому однодумцями. Але радимося, приймаємо спільні рішення. Один в полі не воїн, тому треба об’єднувати свої сили. Серед нас нема великих зірок, які хочуть бути прем’єрами, міністрами», – пояснив він.

«Також ми сформували депутатську групу «Волинь», до якої, щоправда, увійшли поки не всі волинські депутати. Але я сподіваюся, що зможу всіх згуртувати. Ми разом зможемо багато питань вирішити позитивно на користь нашого краю», – сказав депутат.

«Так само я обіцяв, що зарплата моя і моїх помічників спрямовуватиметься на потреби округу. А це близько 60 тисяч гривень у місяць. Ці гроші перераховуються у благодійний фонд «Волинська родина», які потім направляються на будівництво будинку для престарілих в Маневичах та дитячому санаторію для хворих на ДЦП в Дачному», – зазначив обранець громади.

Також Ігор Єремеєв повідомив, що наприкінці травня вноситимуться зміни до держбюджету, а він своєю чергою зробить все, аби добитися додаткового фінансування на потреби 23-го округу. Вже вдалось домогтися виділення додаткових 9 мільйонів гривень Волині для боротьби з наслідками паводків. Чотири мільйони будуть направлені у 23-й виборчий округ, а з них 2-2,5 мільйони планується використати на ремонт дамби та пішохідних переходів від села Заріка до райцентру.

Крім того, нардеп зазначив, що ще до травневих свят зареєструє альтернативний законопроект по відміні пенсійної реформи. Як відомо, у Раду вносилося чотири різних законопроекти щодо відміни пенсійної реформи. Хоча тоді з трибуни парламенту Єремеєв закликав об’єднати всі проекти законів в один і прийняти його. Але народні депутати так і не знайшли спільної мови в цьому питанні. Провалили голосування саме опозиційні сили, не додавши трьох голосів своїх депутатів, вважає Ігор Єремеєв.

Нагадаємо, на парламентських виборах 2012 року за Ігоря Єремеєва проголосували 48,5% (50 998 голосів «за») виборців у 23-му мажоритарному окрузі (смт Маневичі, Камінь-Каширський, Ківерцівський, Любешівський, Маневицький райони).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розводить тих поліщуків як лохів , а вони дивляться як на месію . А молочко так і бере по грабіжницьким цінам з тих же лохів!
Відповісти
Він як раз робить реальну роботу. ДОбудовувати газопроводи в селах за власний рахунок! Та вся ВОлинь за нього буде! Тому що видко що він не трендить, а працює! І мені, до речі все рівно скільки у нього грошей - головне, що він людям допомагає, а значить має БОга у серці!
Відповісти
Номальний він чоловік, все завжди помагає і добивається для Любешівського району!!!
Відповісти
За наші гроші, нас і дурить. Молоко за копійки скупляє, а потім ваші гроші вам і видає.
Відповісти
О! То тепер видно хто ВолПостик фінансує. Нарешті притулилися
Відповісти
Все, що стосується політики – це звичайна заказуха і в цьому плані ВП нічим не відрізняється від інших продажних інтернет-видань. Мене дивує чому вони ще досі не відключили тут коментарі
Відповісти
Є фото тут де вони на навісному мосту. Памятаю, коли нардепа обрали перший раз у народні депутати (а це було років з 10 назад) він обіцяв відремонтувати того нещасного навісного моста через річку Стохід. По тому мосту було страшно ходити. Моста тільки наприкінці 2012 року відремонтували за державні гроші. І то як писала назета "Волинь" у лютому ще з фірмою забудовником не розрахувалися. Значить вже одна обіцянка в статусі (хоч і стара) но не виконана.
Відповісти
Бачу на фотографіях даже місцевий батюшка прийшов послугати. Краще тим селянам не закони розказувати, як вони там кулуарно приймаються і робляться. Краще для того Любешова дорогу зробіть за державний кошт, в лікарню вибийте гроші на устаткування і обладнання, освітлення зробіть, і т.д. - то буде більше толку для цього населеного пункту.
Відповісти
Не трандіть лишньо!!! в багатьох місцях в минулому році вони дороги поробил, особливо до річки Стохід, біля Вул. Чкалової окреме дякую!!! а то завжди там по коліна води стояло)
Відповісти
Ще вікна щоб не забути поміняти. Щось так багато хто робить.
Відповісти
За проведення того світла, по розмовах, вклали стільки грошей, що можна було освітити всю Волинську область.
Цікаво, а по 200 гривень він все-таки віддав своїм "агітаторам", які він обіцяв після виборів доплатити?
Відповісти
а що, хіба світло не провели в деяких місцях Любешова, де його не було??? як я бачив, то його провели відразу як він пообіцяв)
Відповісти
Тут про Седлище говориться. Там світло, якщо я не помиляюсь вже троє чиновників робили. І в результаті всього, тільки дві лампочки вкрутили...
Відповісти
Вся надія на Єремеєва. Хоч він гроші для району вибивати буде. У людей горе з цією водою!
Відповісти
Як від людей, так і для людей)
Відповісти
Мені цікаво!!! навіщо ті дамби в Любешові і Заріка!!! якщо треба просто взяти і почистити річку!!! і вся проблема вирішена, а то та річка просто перетвориться в болото!!!
Відповісти
і набагато дешевше це обійдеться як ті дамби, і то 2 роки назад в Любешові будували дамбу а вже цього року її прорвало в одному місці, добре що хоч відразу ту "дирку" залатали...
Відповісти
А що Панасюк там робить? Де гроші і влада, там і Панасюк?Кінчилась його лавочка...пролетіла його влада
Відповісти
чи лише мені видно що депутат вийшов з образу лише біля озера, а "типу" гроші - папірець на якому написано 10000 гривень. От не здивуюсь що те озерце скоро буде належати ....., а ось вгадайте кому?
якби там зробив щось що екологічне і гроші в бюджет даватиме але в такій глуші лише для себе будують.
Відповісти
Єрьома готується до перевиборів
Відповісти
в обмін на "стабільность".чудо алігархи.всі вундеркінди як арбузов казав всі.вірте полішуки
Відповісти
та литвин?аукціонери
Відповісти
Останні новини
Робочий день нардепа Ігоря Єремеєва на Любешівщині. ФОТО*
24 квітень, 2013, 10:15