Депутат Осіпов поступився Григоренку

Депутат Осіпов поступився Григоренку
Депутат Андрій Осіпов попросив зняти власний проект рішення про звернення щодо видачі указу про помилування ув’язненої Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, що на засідання сесії Луцької міської ради на розгляд депутатів виносили відразу два проекти рішення про звернення до української влади з вимогою помилувати Юлію Тимошенко. Один – Сергія Григоренка (фракція «Батьківщина»), інший – Андрія Осіпова (безфракційний).

Зміст рішення цих проектів не відрізнявся, а от риторика звернення було різною. Регламентна комісія Луцької міськради рекомендувала обидва проекти звернення таки об’єднати в одне питання і розглядати одночасно як два варіанти одного звернення. Мовляв, аби не доводити справу геть до абсурду, коли в порядку денному сесії значитиметься два однакових питання.

Втім, 24 квітня під час сесії міської ради Андрій Осіпов попросив зняти власний проект, оскільки вважає, що прерогатива «захищати» Тимошенко має належати саме фракції «Батьківщина». Окрім цього, на думку депутата, саме проект Григоренка, ймовірно, підтримає більшість.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутат Осіпов поступився Григоренку
24 квітень, 2013, 10:40