FEMEN напали на священика. ФОТО

FEMEN напали на священика. ФОТО
Активістки брюссельського відділення руху FEMEN у день легалізації одностатевих шлюбів у Франції атакували главу Католицької церкви Бельгії архієпископа Леонарда.

Як заявили в прес-службі руху, вони вважають Леонарда одним з головних європейських проповідників гомофобії, ‒ пише Кореспондент.

Інцидент стався ввечері у вівторок, 23 квітня, в аудиторії Вільного університету Брюсселя, куди архієпископ був запрошений для участі в дискусії на тему «Богохульство: образа чи свобода висловлення думки».

Оголені по пояс дівчата з написами на тілі «Зупинити гомофобію!», «Господь, бережи лесбіянок!» підбігли до столу, де сидів священик, і облили його святою водою з пляшок у формі Святої діви Марії.

Як повідомляють ЗМІ, під час нападу архієпископ спокійно сидів і читав молитву. Всі активістки встигли сховатися з будівлі університету до того, як їх затримала охорона.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: FEMEN, курйоз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
придурошні
Відповісти
Гидота, нехай хтось мені зізнається, що він нетрадиційний в орієнтації, просто відірву те, що йому на мою думку лишнє! Я ГОМОФОБ і пишаюся цим.
Відповісти
а чому гузь не брав участь у цьому шабаші? непорядок!
Відповісти
Це активістки брюссельського відділення руху FEMEN.
Вони не українки і геть негарні.
Відповісти
5-ая фотка снизу - зачётная :)
Відповісти