Пенсіонерам з великим стажем підвищать пенсії

Пенсіонерам з великим стажем підвищать пенсії
Кабінет міністрів підвищить пенсії пенсіонерам із великим стажем, але невеликими заробітними платами на постійній основі. 

Про це повідомив на своїй сторінці у Twitter прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, передає ТСН.

"Уряд відновлює справедливість щодо пенсіонерів, які мають великий стаж і невеликі виплати через малі заробітні плати. Ми пообіцяли напрацювати потрібні рішення і вели цю роботу ще від січня 2018 року. Ми знайшли потрібні механізми", - написав він.

За словами Гройсмана, завдяки можливостям економіки та загальному економічному зростанню, в уряді фіналізували рішення, які дадуть змогу збільшити виплати пенсіонерам із великим стажем, але невеликими зарплатами на постійній основі від 1 липня.

"На найближчому засіданні уряду ми завершимо всі процедурні моменти. Жінки, які мають стаж понад 30 років, і чоловіки зі стажем понад 35 років від 1 липня отримають підвищення. Пенсії становитимуть не менше 2 тис. грн. Це буде черговий етап перерахунку, і далі збільшення відбуватиметься в автоматичному режимі", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
При теперішніх цінах??? !!!!!
Відповісти
2000грн) тобі не соромно говорити таке, 2000грн іде на ліки за того стажу. А за квартиру внуки заплатять бо по заробіткам їздять???
Відповісти
Щоб ти жив на таку пенсію.
Відповісти
Гройсмана на палю.
Відповісти
А чому не асім з великим стажнм хоч би на 1 % від розміру пенсії. Забрали коєф.1,3 за стаж а тепер хваляться підвищенням. Тим більше дають меншу субсидію або зовсім не дають.
Відповісти
Тепер кожен пенсіонер, що мав стаж 25 років має отримувати 6000грн, бо в ті часи пенсія становила 60 рублів. Тимошенко і Порошенко свої зарплати підняли в 2005..роках в 10 раз, отож і пенсії мають бути підняті , хоч-би в 10 раз, бо собі вони множили на 10 кілька раз....2000грн. мають отримувати ті, що не мали 25 років стажу, а всім іншим пенсія має становити, як мінімум 6000грн.!
Відповісти
А як щодо тих, що "пахали" тобто працювали дуже важко. заробили різні болячки. але заробляли гроші і для себе і для держави. То вони зрівняються в пенсійних виплатах з тими, що "прохлаждались" але мають стаж??? Це просто "північна лисиця" тобто ПІСЄЦ!!!
Відповісти
Але мінімальна, напевно, мало буде відрізнятися...
- Ті, хто не має стажу працювати не хотіли, але жерти тепер хочеться...
Відповісти
Останні новини
Пенсіонерам з великим стажем підвищать пенсії
25 червень, 2019, 08:28