Автоматизація - успіх вашого підприємства*

Автоматизація - успіх вашого підприємства*
Переваги професійних рішень

Кому довірити автоматизацію? Інфоком LTD пропонує повний спектр послуг - від бізнес-плану до запуску обладнання. В активі компанії більше 20 років досвіду і 300 виконаних проектів - над вашим об'єктом будуть працювати професіонали. Ви можете замовити проект для підприємств, що працюють в сфері АПК, нафтогазової промисловості, металургії, а також для логістики і інфраструктурних об'єктів. Крім того, Інфоком LTD реалізує:

• безпілотні системи від робоперчаток до поїздів;
• системи розподілу електроенергії;
• заправки для електромобілів;
• IT-управління підприємством;
• сонячні електростанції.

Проекти компанії складаються з апаратної і програмної частини. Технічне забезпечення підбирається індивідуально. Інфоком LTD використовує обладнання більше 50 компаній - від D-Link і Cisco до Siemens і ABB. ПО представлено продуктами:

• Microsoft - для ведення бізнесу, розробки додатків;
• EPLAN - для проектної електротехнічної документації;
• SIMATIC - для програмування і візуалізації технологічних процесів.

Частину обладнання клієнти Інфоком LTD отримують за зниженою ціною. Завдяки дистриб'юторській угоди з Siemens, Rittal і рядом інших брендів, компанія забезпечує найнижчу вартість ключових компонентів автоматизованих систем. Наприклад, це стосується контролерів SIMATIC - ключових елементів більшості проектів.

Додатковий бонус такого партнерства - можливість навчання персоналу по сертифікованим програмам і по оригінальних посібниках Siemens. Навчання проводиться і по іншим продуктам. Усього доступно більше 20 тренінгових програм. Можливий виїзд на територію замовника, є знижки до 50%.

Плюси автоматизації

Виробництво варто модернізувати, щоб воно працювало ефективніше. Автоматика візьме на себе управління технікою на об'єкті, окремих цехах або лініях. Вона скоротить знос техніки, час простою, транспортування вантажів, пуск і зупинку обладнання.

Контроль зосереджується на операторському пульті. З нього користувач віддає команди, які аналізуються і передаються на відповідні вузли. Всі помилки і збої видно на єдиному екрані, а частина з них опрацьовується автоматично.

Автоматизація зробить роботу підприємства прозорою. Ви отримаєте докладні звіти про роботу об'єкта. З ними буде легко планувати витрати, прораховувати прибуток, оптимізувати завдання. Зробіть бізнес краще - замовте проект Інфоком LTD.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.