Ліга Європи: «Базель» – «Челсі» 1:2. ВІДЕО

Ліга Європи: «Базель» – «Челсі» 1:2. ВІДЕО
У першому півфінальному матчі Ліги Європи 2012/2013 англійське "Челсі" на виїзді здолало швейцарський "Базель".

Рахунок матчу - 1:2, - пише Football.ua.

Стартові хвилини матчу тимчасово залишилися за господарями, але відзначитися зуміли вони лише небезпечною подачею-ударом з лівого флангу від Ельнені.

Відповідь "Челсі" вийшла результативнішою. Після подачі з кутового від Френка Лампарда ніхто не завадив Віктору Мозесу головою відправити м'яч у сітку воріт.

Забитий гол значно полегшив життя "синім". Гості зосередилися на обороні, а господарі були змушені атакувати, щоб вирівняти рахунок. Щоправда, нічого результативного з цього не вийшло.

У другому таймі "Базель" надалі тиснув, намагався організувати навалу на ворота "Челсі". Ось тільки нічого небезпечного вони не створили.

І лише після того як арбітр вирішив, що оборонець англійців збив з ніг у своєму карному нападника швейцарців Валентина Штокера, "Базель" таки зрівняв рахунок. Пенальті реалізував Фабіан Шер.

Здавалося, що зараз на куражі господарі помчать в атаку, спробують організувати друге взяття воріт Петера Чеха, але на останніх хвилинах матчу їм довелося лише оборонятися.

На останній хвилині доданого часу голкіпер "Базеля" перетворився з героя матчу в невдахи. Давід Луїс несильно пробив зі штрафного під "воротарський" кут, але Янн Зоммер не стрибнув за сферою, пропустивши її повз руки у сітку воріт - 1:2.



Базель - Челсі 1:2
Голи: Шер (з пенальті), 87 - Мозес, 12, Давид Луїс, 90+4

Базель: Зоммер - Філіп Деген, Шер, Драгович, Парк Чу Хо - Фабіан Фрай, Ельнені (Зуа, 65), Серей Діє (Марсело Діас, 61) - Сала (Давид Деген, 78), Штреллер, Штокер

Челсі: Чех - Аспілікуета, Іванович, Террі, Коул - Давід Луїс, Рамірес, Лампард (Оскар, 79) - Азар (Мата, 71), Торрес, Мозес

Попередження: Драгович, Давид Деген, Шер - Коул, Давід Луїс

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ліга Європи: «Базель» – «Челсі» 1:2. ВІДЕО
26 квітень, 2013, 07:00