Як визначити розміри браслету?*

Як визначити розміри браслету?*
Браслет – чудове доповнення до вашої колекції прикрас. Цими аксесуарами люди користуються вже протягом десятків тисяч років. Колись їх виготовляли з каменю, кістки, дерева, зубів. Сьогодні на заміну цим матеріалам приходять метал, шкіра та текстиль. Незалежно від того, який браслет пандора ви бажаєте придбати, для початку потрібно визначити його розмір.

Браслет з замком чи застібкою

Підготуйте гнучку стрічку, нитку чи смужку паперу. Обгорніть ними руку під зап’ястям так, щоб між тілом та стрічкою лишалося трохи вільного місця. Вам не потрібен браслет, який перетискає руку та порушує нормальний кровообіг.

Зафіксуйте довжину нитки чи стрічки та запишіть її. Можете обгорнути руку щільно, а потім до отриманої довжини додати ще 2-3 см. Зазвичай цього досить, щоб прикраса була зручною. Важливо знайти «золоту середину» між перетисканням руки та спаданням з неї.

Жорсткі браслети

Якщо браслет не має застібки, він надягається на руку через кисть. В такому випадку теж дуже важливо точно визначити розмір аксесуару. Якщо від занадто великий, то може просто зісковзнути з руки. Доведеться постійно слідкувати за тим, аби не загубити прикрасу. Малий браслет ви просто не зможете надягнути і зняти без дискомфорту.

Якщо ви бажаєте придбати браслет-слайдер, можете просто зняти мірку так, як описано вище. Для інших виробів потрібно виміряти ширину кисті, коли ви збираєте пальці докупи, намагаючись зробити її вужчою. Завжди лишайте трохи вільного простору, аби не виникло проблем з надяганням та зніманням прикраси.

Повернення та обмін

Купуєте браслет вперше і ще не знаєте точно, які саме розміри підходять для вашої руки? Тоді варто здійснити замовлення в магазині, який дає можливість обміняти товар. Це значно спрощує підбір прикрас. Якщо ви помилилися з розміром, виріб можна буде просто повернути продавцеві та отримати замість нього інший.
При виборі браслету для підлітка потрібно не забувати, що рука продовжуватиме рости та збільшуватися в діаметрі.

Проконсультуйтеся з менеджером магазину Пандора, щоб отримати більше корисної інформації про вимірювання руки та індивідуальний підбір браслету. В каталозі представлений великий вибір прикрас, серед яких ви точно знайдете ту, яка підходить саме вам. Є багато браслетів-слайдерів, діаметр яких регулюється. Це універсальний варіант, якщо ви не можете точно визначити розмір руки або плануєте придбати прикрасу «на виріст». Слайдери можуть по черзі носити різні люди, на відміну від браслетів з фіксованим діаметром.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: краса
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.