Подробиці смертельної ДТП на Волині за участі священиків

Подробиці смертельної ДТП на Волині за участі священиків
В ніч на 21 квітня на Волині сталася автопригода, в якій загинув 49-річний чоловік.

Він підвозив на власному автомобілі 16-річну падчерку в Ковель на поїзд до Києва, - пише Місто Вечірнє.

Через поганий стан дороги їхав повільно, оминаючи ями.

Як розповіла падчерка Інна, автомобіль зіткнувся з іншою машиною. Після чого вона на мить втратила свідомість. Опам'ятавшись, вилізла з автівки через передню частину автомобіля.

Натомість винуватці аварії, авто яких відлетіло в ліс, спочатку втекли з місця пригоди.

За кермом автомобіля перебував архімандрит, секретар Володимир-Волинської та Ковельської єпархії, поруч сидів священик із села Черніїв, Турійського району. Їхали вони, як кажуть очевидці, дуже швидко.

Подейкують, що духовенство доправляло високоповажного гостя однієї з лавр, але важливу персону з місця ДТП забрали невідомим авто майже одразу після зіткнення, а священики в один голос стверджують, що їхали тільки удвох.

Найперше Інна зателефонувала в міліцію, потім лікарям, а тоді вже мамі.

Також вона зупинила авто, яке їхало зустрічною смугою. З допомогою водія дістали з машини Віктора. Чоловік уже був мертвим.

Дружина з пасинком до місця аварії прибули швидше за міліціонерів та медичну службу. Незадовго перед тим повернувся черніївський батюшка.

Він переконував, що знати не знає людей, з якими їхав, мовляв, попросив підкинути до села.

«Їхнє авто відкинуло метрів на триста вглиб лісу. Машина зім’ята, наче обгортка шоколадки, а, треба ж, усі троє відбулися переляком. Водій має перелом ноги і ребра», - ділиться побаченим дружина покійного.

Архімандрита, який керував автомобілем, знайшли завдяки сторожу СВК «Перлина Турії», від якого винуватець ДТП викликав таксі, а таксист вже вказав, куди завіз священника.


«Сьогодні той батюшка мені вже тричі телефонував. Свою провину визнає, обіцяє матеріальну компенсацію. Та що ж – учора Вітю хоронили, аби з них хто копійку дав. Чи хоча б спитали. Добре, маю родину велику, усі допомогли хто чим міг. Я б хотіла вірити, що священик дотримає обіцянки, але він втік з місця аварії. Навіть не поцікавився, а раптом Віктору ще можна було допомогти. Не глянув, у якому стані дитина…», - розповіла вдова.

Правоохоронці не показують жінці жодних документів, пов’язаних із транспортною пригодою. Вона не бачила висновку експерта, який мав встановити причину смерті її чоловіка. Архімандрит просить вибачення і стверджує, що діяв у стані афекту.

Що чекає на винуватця аварії, невідомо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не так давно в центре Москвы иеромонах на мерседесе-кубике (стоимостью в районе 200 штук грина), злостно нарушив правила дорожного движения, убил и покалечил несколько людей. Я не силен в церковной терминологии и до недавних пор не догадывался, что иеромонах — это синоним мажора.
Відповісти
Стріляти таких "священиків" треба
Відповісти
Бог їм суддя за їх вчинки
Відповісти
не Бог, а люди. і судити треба суворо.
їм Бог не дозволяв людей вбивати, це попівське кодло давно узурпувало мізки людей. якому Богу потрібні гроші, які збирають ці товсоморді брехуни?
Священник має допомагати людям бути у вірі, а не робити на цьому бізнес.
Відповісти
Если церковные иерархи, в чем я наивно не сомневаюсь, честно постятся по графику и регулярно усмиряют плоть, то даже беглого взгляда достаточно, чтобы удивленно отметить: православное воздержание ведет к широкомордию, толстозадию, ожирению, и каким-то невероятным образом символом смиренной кротости и библейского аскетизма становятся «мерседесы» представительского класса, а также швейцарские «Брегеты», спаси нас, Господи, грешных!
Відповісти
Это точно Сергей! Спасаться от таких широкомордых толстозадов нужно.У них ничего святого не осталось.
Відповісти
Ото ідуть на батюшків всякі там різні, щоб від армії відкосити і що буде в них оплачувана робота. А далі вже як дасця. так таких треба наказувати і в погонах і в рячахї хто так робить.
Відповісти
І наша доблісна "муліція" як завжди в таких випадках бумах ніяких не показує. Бо самі грішні.
Відповісти
Священник - посередник між Богом і мирянами. Ось таких "посередників" маємо. Підло втекли з місця події, а потім один повернувся з вигадками і брехнею. Але менти на їх користь зроблять свою чорну справу. За церковну милостиню. За ті мідяки, які бабці совають по долоні, кладучи на жертвенник.
Відповісти
попив на мило
Відповісти
Є священники від слова "святий, священний" . А по наших волинських церквах (в більшості московського гундяєвського патріархату)--- тільки попи з наголосом на перший склад (на побщепонятном зрозуміло!)
Відповісти
в нас на державі не духовенство, а сволота нахабна !!!!!
Відповісти
Останні новини
Подробиці смертельної ДТП на Волині за участі священиків
26 квітень, 2013, 11:13