Знайшли ще одні джерела смороду у Луцьку

Знайшли ще одні джерела смороду у Луцьку
В погоні за надприбутками завод «Біо-Пек» труїть лучан смородом так званої мелясної барди, що залишається після виготовлення біоетанолу, зливаючи її на поля фільтрації цукрового заводу. Однак, знайшли й інші джерела смороду у Луцьку.

Про це написав на своїй сторінці у facebook заступник мера Луцька Григорій Недопад.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: #МеніТутСмердюцько: чим тхне Луцьк. ФОТО

Григорій Недопад зазначив, що якби завод територіально належав до Луцька, міська рада давно б закрила це виробництво. На жаль, з боку Боратинської ОТГ, до території якої належить дане підприємство, немає рішучих дій.

А також посадовець додав, що мелясна барда заводу «Біо-Пек» - головне джерело смороду, але є й інші причини, зокрема, поля зливів нечистот у сусідній з містом ОТГ. Вчора, 4 липня, під час щоденної наради по питанню смороду, стало відомо про ще декілька можливих джерел неприємних запахів, які будуть досліджувати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Укропу потрібна земля у Вересневому. Тому і обріхують цукровий завод,щоб закрили. А смердить у Луцьку каналізація, яку з порушеннями підключили багатоповерхові будинки.
Відповісти
У Луцьку на вул Львівській 155 розміщений найбільший в Україні інкубатор. Юридична адреса інкубатора вул Єршова. Сам інкубатор біля полів фільтрації. За цим посиланням http://pankurchak.ua/activity/nkubatsya_bryats щдня там вилуплюється біля 100000 тис курчат. так зазначено на сайті. Фірма "Адігель" входить в Пан Курчак. Міська влада тому й не афішує наявність курятника, бо він розташований в Луцьку і податки йдуть в місто, а Біопек хочуть заставити перереєструватись з Луцького району в Луцьк, от і педалюють цю тему.
Відповісти
Як підняли галас по цій темі, то вже два дні як нічого не смердить (тьху-тьху-тьху) комісії, звернення до поліції і прокуратури... То порушники хвости поприжимали! То треба виявляти і суворо карати, тоді інші може почнуть думати!!!
Відповісти
Чому не названі ті, що будуть досліджуватись, чи це таємніця або черговий наклеп?!
Відповісти
які питання,перевіряєте курятники -пан курчак і біо-пек,це що на Марсі
Відповісти