У Луцьку вшанували жертв Чорнобиля. ФОТО

У Луцьку вшанували жертв Чорнобиля. ФОТО
У Луцьку вшанували жертв та постраждалих від вибуху на Чорнобильській АЕС, поклавши квіти до пам'ятника.

Заходи відбулися 26 квітня на меморіальному комплексі «Вічна слава».

На покладання квітів прийшло близько двох сотень людей - небайдужі лучани, представники влади, духовенство.

Священики Української православної церкви Московського патріархату відспівали молитву, після чого представники міської та обласної влади, а згодом й інші громадяни, поклали квіти до пам'ятника.

Цьогоріч відзначають 27-му річницю Чорнобильської катастрофи, яка трапилася 26 квітня 1986 року.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Чорнобиль
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже щось немає такого ажіотажу навколо цієї дати. А шкода? Потрібно її памятати всі і шанувати. А не т ояк раніше був Чорнобильський фонд і багато хто з того офнду грошей накрав, а простому люду платили так звані "гробові" у сумі 2,60 грн. Сміх тай годі.
Відповісти
В Україні влада(Янукович,Азаров і інші) не поважає нас-ліквідаторів.На жаль,це гіркий факт.Усі громадяни України (чиновники також) отримують пенсії згідно Законів України.Нам вони це заборонили.За те,що ми їх захистили від атомної чуми,вони нас зробили громадянами другого сорту. Скоти!
Відповісти
А знаєте чого так сталось?? Все тому, що на цій біді почали дуже сильно спекулювати ті, хто до трагедії ніякого відношення не має. З"явились такі "чернобильці", які ні ліквідаторами ні потерпілими не були - ось вони-то вимагають собі пенсії, супсидії і все інше. А ще, самі винні у тому, що політизували цю трагедію і почали лягати то під одні партії, то під інші.
Відповісти
А мені тоді було всього 23. Сьогодні в організації остався один ліквідатор. Ніхто навіть не згадав. Кому ми потрібні зі своїм болем...тільки для медкомісій для статистики.
Відповісти