Платні опитування – додатковий вид заробітку чи обман?*

Платні опитування – додатковий вид заробітку чи обман?*
Хочемо ми цього чи ні, але наше існування сьогодні досить складно уявити без використання грошей. За гроші ми купуємо продукти, одяг, житло, навчання, відпочинок і багато іншого. У зв’язку з цим нам доводиться постійно шукати ті види роботи, які б приносили чималий дохід. Однак, навіть за таких умов грошей для задоволення всіх потреб вистачає далеко не завжди. Саме тому альтернативою стають такі сучасні види підробітку, як, наприклад, платні опитування.

В чому суть такого заробітку?

Напевно вам хоча б раз у житті доводилося відповідати на запитання анкети в школі, у ВНЗ чи на роботі. Так-от, у випадку з платними опитуваннями потрібно робити все те саме – давати правдиві відповіді на вислані вам анкети. При цьому ви отримуєте мінімальні суми коштів за те, що ділитеся своїми думками.

На перший погляд, такий вид заробітку нагадує якусь аферу, пов’язану з виманюванням коштів. Однак, для того, щоб отримувати анкети, не потрібно платити ніяких попередніх внесків. Для цього достатньо зареєструватися на потрібних сайтах, прикладом яких можуть бути: YouThink, Анкетка, I-Say, Surveys та інші. До того ж, за опитування і справді платять реальні компанії, яким важлива думка потенційних клієнтів щодо того чи іншого продукту. Єдине, що важливо врахувати, це попередній відбір кандидатів, які будуть проходити різні опитування на постійній основі. Не завжди з першого разу ваша заявка може бути прийнятою. Саме тому важливо проявити наполегливість.

Які переваги участі у платних опитуваннях?

1. Додатковий заробіток. Зрозуміло, що за такий вид роботи ви не будете отримувати мільйони. Однак, якщо зареєструватися на багатьох сайтах, постійно слідкувати за оновленнями та відповідати на запитання, за місяць ви отримаєте непогану суму як бонус до вашого основного заробітку. Що стосується виведення таких коштів, то в цьому випадку операція здійснюється на телефон або електронний гаманець.
2. Мінімум затрат часу. Для того, аби відповісти на питання анкет, вам не потрібно цілими днями сидіти за комп’ютером чи планшетом. Для цього достатньо 1-2 годин в день.
3. Дистанційна робота. У випадку з платними опитуваннями можна працювати з будь-якого зручного для вас місця та з різних пристроїв. Для цього можна використати навіть телефон і відповідати на запитання, приміром, дорогою на основну роботу, навчання і т.д.

Крім цього, ви маєте можливість отримати додаткові кошти за підключення друзів, адже практично кожен опитувальник передбачає наявність партнерської програми. Головне – відповідально поставитися до вибору опитувальників, завдяки чому ви уникнете співпраці з аферистами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Платні опитування – додатковий вид заробітку чи обман?*
09 липень, 2018, 16:47