Як обрати міні трактор для невеликого фермерського господарства*

Як обрати міні трактор для невеликого фермерського господарства*
Щороку в Україні збільшується популярність використання мінітракторів на фермерських угіддях. На заміну величезним радянським Т-25 в ринку з’явились китайські зручні міні-моделі, які одразу припали до душі українським аграріям середньої ланки. Це не дивно, адже вартість і результат співвідносяться дуже вдало: купити міні трактор може дозволити собі практично будь-який фермер або власник не надто великого домашнього господарства, а роботу агрегат здатен виконувати практично так само, як і відомі в недалекому минулому Т-25 чи Т-16.

Як обрати міні трактор для невеликого фермерського угіддя

При необхідності придбати міні трактор, перш за все потрібно зрозуміти, яка саме потужність техніки вам необхідна. За цим критерієм переважно і розподіляють міні-трактори на різновиди.

• Техніка малої потужності – до 12 л.с. такі моделі будуть зручними у використанні на ділянках, не більше 1 гектару. Для більшої площі знадобиться техніка більш потужна.
• Техніка середньої сили. Потужність моделей становить 16-80 л.с. саме такі агрегати отримали в Україні найбільшу популярність. У використанні на невеликих угіддях техніка служить довго і зношується дуже повільно, а у середніх фермерських господарств міні трактори повністю окупні та вигідні.
• Техніка з потужністю більше 80 л.с. уже не відноситься до категорії міні-тракторів.

Мотор у міні-трактора зазвичай працює на дизельному паливі, хоча представлені також і моделі на бензиновому двигуні.

Особливості міні-трактора DW 244DC з кабіною (Китай)

Модель на сьогоднішній день є найновішою розробкою відомого в Україні китайського виробника. Використовують техніку на комерційних фермерських угіддях, за площею приблизно 15 гектарів.
Як показав багаторічних досвід, модель легко справляється з такими об’ємами робіт. Окрім беззаперечної вигоди, модель тішить також ефектним дизайном та підвищеним комфортом. Надійність міні трактора DW 244DC оцінюється дуже високо, модель має широкі колеса (7,5-16 / 11,2-24), а тому тяга є значно кращою, ніж у його попередників. Кермо.

Технічні характеристики DW 244DC

• Робочий об’єм, см³ – 1531,33;
• Кількість циліндрів – 3;
• Привід: 4*4 (повний);
• Модель двигуна – KM 385 ВТ;
• Потужність мотору, л.с. – 24;
• Паливо – дизель;
• Ємність баку, л: – 21;
• Габарити (Д*Ш*В), мм – 3 350*14 500*1 860.

Гарантія виробника для цієї моделі становить 12 місяців. Для поширеної консультації з питань характеристик, здійснення замовлення та доставки, звертайтесь до консультанта магазину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: трактор
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як обрати міні трактор для невеликого фермерського господарства*
09 липень, 2018, 16:50