На луцьких дорогах – «щебенепад»

На луцьких дорогах – «щебенепад»
Водії, які їздять Луцьком, скаржаться на велику кількість щебеню на дорогах.

Такими виявилися наслідки ямкового ремонту,- пише ТРК Аверс.

Поки одні дороги ремонтують капітально, інші - засипають щебенем. Луцький міський голова Микола Романюк розповів, що на автошляхах розкидали уже 60 тонн щебеню.

На деяких луцьких дорогах ніби пройшов дощ зі щебеню. Це наслідки ямкового ремонту.

Щебінь у ямах затримується ненадовго. За колесами автомобілів він розкидається по проїжджій частині. Такий спосіб ремонтування доріг водії коментують по-різному.

«Це тілько називається ремонт. Не було ремонту тут ніякого, на жаль, - зауважив один.

«Навєрно воно вже нам не поможе. Це що закидають, то все до одного місця», - переконаний інший шофер. Разом з тим кажуть, їх вже нічого не дивує.

ДИВИТИСЯ ФОТО: ЯК РЕМОНТУЮТЬ ЛУЦЬКІ ВУЛИЦІ

Вже повністю відремонтували вулицю Винниченка, - каже градоначальник. Однак, в той же час визнає - такий ремонт ненадовго.

«Краще зробимо менше доріг, але зробимо краще. Ми пішли по Винниченка картами, але ці карти залишаться, а через рік біля карт все-одно щось повилітає», - мовив посадовець.

Далі у планах мерії відремонтувати проспект Грушевського та Перемоги. Скільки грошей потрібно на луцькі дороги градоначальник розповів депутатам під час засідання сесії Луцької міської ради.

«Я розумію, що вулиць у нас багато, але я назвав вам тільки цифри. Планували на проспект Перемоги 500 тисяч, а треба 2 мільйона. На Винниченка 500 - 1 мільйон. На Рівненську 500 – 1 мільйон 200 тисяч. Тобто, у нас коштів уже практично на всі вулиці не вистачить, навіть на ті, які ми запланували», - зауважив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так робили ремонт по Винниченка, що через день ями появились серед новопокладеного асфальту. Очевидно, щоб тільки до осені, і щоб водії тут не розслаблялись. Садити в тюрму потрібно за такий "ремонт"!!! А Романюка провезти по засипаних крупним щебенем ямах, щоб в нього з зустрічних повлучали каменюки.
Відповісти
А де ж вони ті гроші поділи? Хай місцеві нардепи допоможуть, хай фірми які находяться на тих вулицях хай чимось допоможуть, благодійні фонди. І всі разом зробимо нормальну більш-менш дорогу. Я думаю цього року можна найти гроші на такі вулиці як Винниченка і пр.Перемоги це безумовно.
Відповісти
І взагалі потрібно затвердити план будівництва доріг (карту ремонту) у обласному центрі. Потрібно відремонтувати капітально (тобто добре і якісно) головні магістралі (де найбільший потік транспорту): 1) вулицю Набережну з виходом і далі на вул.Ківерцівську плюс вул. Стрілецька ; 2) вулиця Ковельська і вул. Чернишевського; 3) вулицю Львівську і вул.Володимерську; 4) вул.Карпенка-Карого; 5)вул.Рівненска-пр.Волі-вул.Винниченка-пр.Перемоги-пр.Соборності-пр.Відроження (кільце). А вже потім братися за менші вулицю. Головне зробити основні магістральні вулиці.
Відповісти