У Києві – виставка бездомних собак. ВІДЕО

У Києві – виставка бездомних собак. ВІДЕО
У центрі Києві відбулася виставка-оглядини бездомних собак. Волонтерам набридло чекати, коли люди насміляться приходити за чотирилапими в притулки.

Тварин взяли і привезли в самісінький центр міста, - йдеться в сюжеті ТСН.

Від нового, публічного, життя "барбоси" в захваті! Їх вже почухали десятки рук. Більшість з народження стільки ласки не бачили. Тепер радо за неї віддячують. Взяти і облаштувати оглядини в центрі столиці волонтери наважились з відчаю.

З притулків на тиждень забирають максимум 5-х тварин. Люди шукають екстер'єр та родослівну. А цього безпородні замурзи дати не можуть.

"У нас люди пишаються вартістю собаки. Породою її. А ми хочемо змінити цей стереотип. Ми не кажемо , що породисті собаки гірші. Але ж безпритульні також потребують уваги. Вони віддячать любов'ю і ніколи не покинуть", - каже волонтер.



Давати прихист безхатченкам кияни не поспішають. Лишень задивляються. Собака має бути другом, а не забавкою, каже волонтер Наталя. Пірат - саме такий. Обожнює дітей та веселощі. А незряче око зовсім не робить пса гіршим від інших.

Рекламувати безхатьків у середмісті волонтери збираються і далі. Тим більше, день таки приніс результати. Троє песиків вже завтра поїдуть у нові домівки. Нагадаємо, у притулку для тварин під Києвом зараз перебуває півтори тисячі собак і котів.

Податися після виселення із старого приміщення чотирилапим фактично нікуди. Новий дім, який придбали за спонсорські кошти, не вмістить і третини нужденних.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.