Сигналізація Ajax – надійна охорона для будь-якого приміщення*

Сигналізація Ajax – надійна охорона для будь-якого приміщення*
Не дивлячись на те, що живемо ми у, здавалось би, цивілізованому та сучасному суспільстві, дедалі частіше з’являються ті, хто так і прагне порушити кордони нашої особистої безпеки. Мова йде про ситуації, коли зловмисники руйнують майно, крадуть дорогі речі і навіть посягають на наше життя та життя наших рідних. Жити в таких умовах стає не те що страшно, а й небезпечно. Саме тому все більшою популярністю користується встановлення систем сигналізації, лідируючу позицію серед яких займає сигнализация ajax.

В чому головні переваги такої сигналізації?

1. Сучасний дизайн. Все обладнання, що використовується в процесі установки сигналізації, має різні кольори та стильний дизайн. Завдяки цьому сигналізація ідеально вписується в інтер’єр будь-якого приміщення.

2. Простота управління. Для того, аби отримувати всі дані від роботи системи, не потрібно облаштовувати ціле охоронне приміщення у себе вдома. Достатньо мати смартфон і встановлену на ньому спеціальну програму, завдяки якій ви зможете керувати всіма елементами системи сигналізації та даними, які вона надсилає.

3. Функціональність. Для більшості з нас сигналізація асоціюється із гучним звуковим сигналом, який видається у разі проникнення в дім, квартиру, офіс сторонніх людей. Однак, такі сучасні системи сигналізації, як Аjax обладнані масою додаткових функцій, серед яких:

• попередження про проникнення на територію сторонніх об’єктів за допомогою датчиків руху та датчиків відкриття дверей, вікон;
• реагування на виникнення пожежі, затоплення чи підвищення рівня чадного газу в приміщенні;
• реагування на розбиття скла;
• контроль за побутовими приладами та їх відключення у разі виникнення надзвичайних ситуацій і т.д.

При цьому ви можете самостійно керувати всіма приладами, які встановлюються в будинку. Приміром, можете відключити датчик руху чи, навпаки, активувати контроль за побутовими приладами на випадок вашої відсутності.

Ще однією перевагою являється і простота монтажу сигналізації Аjax, яку не дарма називають «Розумний дім». Для цього не потрібна спеціальна підготовка чи якісь навички - достатньо проконсультуватися з фахівцями компанії, в якій купуєте обладнання. До того ж, придбати усе обладнання сьогодні можна не виходячи з дому, завдяки зручному та доступному онлайн-сервісу.

Якщо ж вас турбує ціна і саме через це ви сумніваєтеся у необхідності встановлення сигналізації, тоді варто задуматися про цінність вашого життя і життя близьких. Краще один раз оплатити купівлю системи сигналізації, ніж потім шкодувати про наслідки її відсутності.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сигналізація Ajax – надійна охорона для будь-якого приміщення*
11 липень, 2018, 19:09