Господь Волинь не обідив, – голова ОДА

Господь Волинь не обідив, – голова ОДА
Ціни на овочі, вирощені на Волині, є одними з найнижчих у державі.

Про це 29 квітня під час оперативної наради розповів голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук.

Так, картопля і буряк, за словами губернатора, займають першу позицію в державі, цибуля, огірки тепличні - другу, томати тепличні, морква - третю, капуста - сьому.

"Ми зробили висновок, що Господь Волинь не обідив. З одної сторони працьовиті люди, аграрії, селяни, які вирощують багато товару, а з іншого - близькість кордону", - зазначив губернатор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гаманець
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вибачте, причому тут кордон. Ми свою картоплю і моркву з буряком за кордон не возимо. Хто її туди пустить і кому вона там потрібна. Немає чому тут радуватися. Враховуючи, що 3 роки назад бульбу можна було здати по 3,00 грн/кг, а останні 2 роки по 1,00 грн/ кг. Так що той наш селянин, вибачте, багато не заробить. А ти її посади, покропи, і збери, і привези, і збережи у льосі, коли цієї весни води скрізь багато. А де той селянин має роботу на Поліссі, коли колгоспів немає і лишається тільки на зробітки їздити у Росію. так щонемає чого тут бити себе у груди і радуватися.
Відповісти
Та не вибачайтеся за правду, яку написали. Все чого селяни досягли - все це вони заробили своїм потом. Не розумію яким боком тут держава?
Відповісти