У прокат вийшов новий український фільм. ВІДЕО

У прокат вийшов новий український фільм. ВІДЕО
Дебютна картина української 29-річної режисерки Дар'ї Онищенко "Істальгія" вийде в широкий прокат 30 травня.

Зняли її у співпраці з Німеччиною та Сербією, - пише Газета.ua.

У фільмі йдеться про українців і сербів, які живуть самітниками в Німеччині. Оскільки сама режисерка живе в Німеччині, центральна історія фільму розгортається саме у цій країні.

Зйомки проходили в Києві, Мюнхені та Белграді. Це - тонка і зворушлива історія кохання між українкою Русланою та сербським боксером Владаном. Вони обоє емігрували в пошуках кращого життя і обоє залишили вдома найважливіше – своїх дітей.



"Перш за все, наш фільм не про еміграцію, а про любов. До жінки, до батьківщини, до дітей та батьків. У кожній історії ця любов показана по-різному. Тема міграції зі зрозумілих причин актуальна в Україні. У нас від'їзд батьків на заробітки став просто звичним явищем" - каже режисер стрічки.

Паралельно в картині йде розвиток київської любовної історії 23-річного сина Руслани Богдана і Марії, а також розв'язка бєлградського любовного трикутника сина Владана Зорана і подружньої пари Ялени і Гюнтера. Герої фільму говорять українською, російською, сербською та німецькою мовами.

У якості саундтреку до фільму продюсери використали пісню "Nevertheless" гурту Бумбокс. Уперше картину показали в жовтні минулого року на кінофестивалі "Молодість". З тих пір "Істальгія" взяла участь більше ніж в 10-ти міжнародних кінофестивалях та отримала міжнародні відзнаки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
класно! хочеться вірити, що фільм буде на укр.мові,а не на рос., а то в нас таких "українських" багато.
Відповісти
Останні новини
У прокат вийшов новий український фільм. ВІДЕО
30 квітень, 2013, 10:09