Аксесуари та прикраси - невід'ємні елементи образу*

Аксесуари та прикраси - невід'ємні елементи образу*
Образ створюється деталями. Невеликі аксесуари здатні перетворити навіть простий наряд. В якості даних елементів можуть використовуватися різні предмети: окуляри, сумки, біжутерія, головні убори і т. Д. Як підбирати прикраси і гармонійно комбінувати їх зі своїми образами? Про це читайте далі.

Чим доповнити образ

Один з головних супутників модниці - сумка. Зі зміною тенденцій на піку популярності виявляються моделі різних форм і розмірів. Колекції дівчат, які стежать за модою і хочуть завжди залишатися чарівними, можуть налічувати десятки сумок, клатчей, рюкзаків для повсякденних, ділових і вечірніх образів.

Важливий, здатний перетворити і доповнити look, - окуляри. Сонцезахисні або коригувальні зір моделі в залежності від свого дизайну поєднуються зі строгими костюмами, легкими літніми сукнями, звичайними джинсами і футболками. Мода на них змінюється з кожним роком. Дівчата, які стежать за тенденціями, не відмовлять собі в задоволенні поповнити колекцію парою нових моделей, актуальних в поточному сезоні.

Головні убори здатні підкреслити індивідуальність, романтичність, надати дівчині елегантність. Дизайнерські ідеї вражають свої різноманітністю. Серед них представлені капелюшки і кепки різних форм, кольорів і поєднань фактур і відтінків.

Прикраси - незамінні аксесуари, без яких неможливо уявити закінчений образ. В залежності від уподобань і стилю в одязі можна використовувати вишукані ювелірні вироби з благородних металів і дорогоцінного каміння, доповнити свій look яскравою біжутерією. Головне, не переборщити. Дотримуйтесь основному правилу: не більше 3 елементів на тілі. Всі вони повинні гармонійно поєднуватися між собою і з елементами гардероба.

Стильним і оригінальним доповненням може бути брошка. Існує безліч варіантів в різних стилістика, серед яких легко підібрати рішення для класичного костюма, вечірньої сукні, романтичного літнього сарафана. Якщо ви хочете підкреслити свою індивідуальність, створюйте ексклюзивні і оригінальні брошки з бісеру. Такі вироби не матимуть аналогів. З набором інструментів і матеріалів ви створите шедеври ручної роботи для своїх неймовірних нарядів. Вони стануть доповненнями або акцентами образів.

Правила комбінацій прикрас

Вибрані елементи повинні відповідати не тільки модним тенденціям, але і стилю. Щоб створити ідеальний образ, дотримуйтесь основних рекомендацій:

• обмежуйтеся кілька виробами.

• Таку велику кількість може поглинути індивідуальність і красу;враховуйте тип і ситуацію.

• На офіційні заходи, роботу або важливі зустрічі краще носити невеликі витончені прикраси.

• Для прогулянок і неформального спілкування можна використовувати масивні барвисті, яскраві елементи;

• не бійтеся експериментувати.

• Змішуйте і поєднуйте текстури і розміри;

• вибирайте центральний акцент, який буде залучати до себе увагу.

• Таким виробом може бути брошка, кулон, ланцюжок, браслет, намисто. Інші елементи способу повинні доповнювати комбінацію, але не змагатися з акцентом;

• вибирайте аксесуари, які вам йдуть.

Грамотно підібрані окуляри, сережки, ланцюжки допоможуть підкреслити достоїнства (розріз або колір очей, довга шия, виражені вилиці і т. Д.).Не забувайте, що прикраси та аксесуари - відображення вашого власного стилю. Слідуйте своїм уподобанням і експериментуйте для створення неймовірних і оригінальних образів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: прикраси
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.