Луцькі освітяни заплуталися в цінах на горох і цитрусові

Луцькі освітяни заплуталися в цінах на горох і цитрусові
Чиновники міського управління освіти Луцька геть не орієнтуються в цінах на харчі – такий висновок зробила фінансова інспекція області під час ревізії міських і районних відділів освіти краю.

Як зазначено в розпорядженні голови облдержадміністрації від 23 січня «Про результати контрольних заходів, проведених у сфері державних закупівель упродовж 2011 року», окремі керівники-освітяни придбали харчі поза тендерами. А відтак – уклали договори на поставку товарів за цінами, вищими від середньоринкових.

Зокрема, у розпорядженні сказано: «управлінням освіти Луцької міської ради (колишні керівники Калуш С.М., Масиник А.В., начальник Гребенюк О.В.) протягом 2010 року придбано яблук та цитрусових на суму 178,3 тис. грн. і гороху на суму 50,2 тис. грн. без проведення тендерних процедур.

Закупівлю продуктів харчування здійснено всупереч вимогам законодавства внаслідок поділу їх на окремі види.

За результатами проведеного порівняння цін на продукти харчування, придбані управлінням освіти протягом 2010 року, з домінуючими ринковими цінами встановлено, що закупівля проводилась за цінами, вищими від тих, які склалися в регіоні на відповідний період, на суму 116,5 тис. гривень».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розпорядження Клімчука стосується не лише управління освіти Луцька, а й інших. Але в статі про це - ні слова. Чергова замовна стаття?
Відповісти
Останні новини
Луцькі освітяни заплуталися в цінах на горох і цитрусові
28 січень, 2012, 18:02