Металочерепиця – надійний покрівельний матеріал, перевірений часом*

Металочерепиця – надійний покрівельний матеріал, перевірений часом*
Більшість із нас пам’ятають ті часи, коли асортимент покрівельних матеріалів був мінімальний і в якості покрівлі практично всі використовували шифер, або звичайний фарбований метал. Однак, час не стоїть на місці, і сьогодні з’явилася можливість зробити свій дім ще гарнішим та ще надійнішим завдяки сучасним, удосконаленим покрівельним матеріалам. Серед них: різні види черепиці, ондулін, профнастил, фальцева покрівля та багато інших. Однак, якщо говорити про ідеальне співвідношення ціни та якості, то саме металочерепиця займає лідируючу позицію серед цього списку. До того ж, замовити металочерепицю від різних виробників тепер можна і в нашій країні, завдяки роботі https://skrovlya.kiev.ua/metallocherepitsa.

Чому варто купити металочерепицю в якості покрівлі?

• Гарний зовнішній вигляд. Завдяки використанню сучасних технологій з’явилася можливість виготовлення металочерепиці у великій кількості кольорів та форм. Приміром, для накриття великих будинків можна обрати такі форми хвиль, як Омега, Яспис чи Преміум, тоді як більш класичним варіантом вважається Монтерей. Крім цього, металочерепиця буває матова та глянцева. Завдяки такому асортименту цей покрівельний матеріал ідеально вписується в загальний вигляд будь-якої будівлі.

• Висока якість. Для виготовлення металочерепиці використовують рулонну оцинковану сталь, на яку наносять кілька шарів спеціального захисного покриття. Завдяки такій технології дана покрівля стійка до вигоряння, механічних пошкоджень, перепадів температур, впливу ультрафіолету. Крім цього, металочерепиця являється пожежостійким та екологічним матеріалом.

• Значний термін експлуатації. На відміну від інших популярних покрівельних матеріалів, металочерепиця має практично найбільший термін експлуатації, якщо не брати до уваги натуральну черепицю. Без необхідності ремонту вона може слугувати до 50-ти років, при цьому не втрачаючи ні форми, ні кольору.

• Простота монтажу. Листи металочерепиці дуже легкі, ріжуться без проблем. Для монтажу цього матеріалу не знадобиться якихось особливих інструментів чи знань.

• Доступна ціна. Саме цей показник найбільше приваблює прихильників металочерепиці. Адже коштує вона досить дешево, якщо враховувати, що покриття слугуватиме тривалий час.

І це далеко не весь перелік переваг, за які в багатьох країнах, і в нашій також, люблять цей сучасний покрівельний матеріал. Єдине, перед покупкою металочерепиці варто звернути увагу на дві важливі особливості, серед яких:

1. Виробник. Зрозуміло, що існують загальні стандарти щодо виготовлення металочерепиці. Однак, кожен виробник вносить свої корективи в сам процес виробництва. Приміром, німецька металочерепиця вважається найбільш якісною, оскільки проходить жорсткий контроль перед тим, як потрапити на ринок. Однак і ціна такого матеріалу вища. У свою чергу, український виробник пропонує купити металочерепицю за нижчою ціною, з мінімальним терміном експлуатації 10 років.

2. Гарантії. Для того, щоб бути впевненими у якості покрівельного матеріалу, варто звернути увагу на наявність гарантії та супроводжуючої документації на товар. Якщо мова йде про надійну компанію, з вирішенням цих питань не буде жодних проблем.
Врахувавши всі нюанси, ви зможете придбати надійний покрівельний матеріал, що служитиме роками.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Металочерепиця – надійний покрівельний матеріал, перевірений часом*
19 серпень, 2018, 15:54