Як вибрати розташування будинку відповідно до феншуй?*

Як вибрати розташування будинку відповідно до феншуй?*
Якщо ви хочете придбати чи побудувати новий будинок, ви можете обрати його розташування відповідно до багатьох факторів. Цікавитеся китайською філософією феншуй? Тоді з вибором місця проживання допоможуть наведені нижче поради. Готові та індивідуальні проекти дачних будинків на сайті dom4m.com.ua допоможуть зробити майбутній дім максимально комфортним та естетичним. А поки що повернімося до китайської філософії.

Енергія ці

Незалежно від того, купуєте ви порожню ділянку чи готовий будинок, важливо вивчити ділянку. Чи виглядає будівельний майданчик та його околиці яскравими? Чи рослинність пишна і насичена життям? Земля, яка суха і не має рослинності, є ознакою слабкої життєвої енергії ці.

Найкраще розташування будови по феншуй – це коли земля за будинком (задній двір чи сусідня власність) трохи вища, ніж земля перед самим будинком. Це забезпечує захист від негативної енергії. Найгірше ж мати похилий майданчик біля будинку, коли його задня частина нижча за передню.

Класична композиція

У класичному феншуй ідеальна форма двору та розташування будинку на будівельному майданчику полягає в наступному (якщо дивитися на будинок ззовні, на передню частину):

• Простір фенікса (перед будинком) повинен бути відкритим. Це дозволяє накопичуватися позитивній енергії ці.

• Простір дракона (права частина будинку) має бути трохи вище лівого, щоб забезпечити підтримку та процвітання родини.

• Простір тигра (ліва частина будинку) має бути трохи нижчим, ніж правий.

• Простір черепахи (задня частина будинку) повинен бути піднятим. В класичному феншуй це символізує гори.

Форма ділянки

Що стосується форми будівельної ділянки, найкращим варіантом феншуй називає квадрат чи прямокутник. Ці форми дозволяють гармонійно збирати та накопичувати позитивну енергію. Найгіршим вибором китайська філософія називає ділянки трикутної форми, а також з нерівними кутами.

Найкраще також, коли задній двір або земля за будинком є просторішою, ніж передній двір. Це дозволяє позитивній енергії накопичуватися перед вхідними дверима.

Інші поради

Уникайте стрілок, направлених безпосередньо на ваш будинок. Це можуть бути дорожні вказівники, перехрестя вулиць, високі будівлі, церковні шпилі. Уникайте будинків в кінці вулиці, де енергія ці не затримується і просто розчиняється у просторі.

Бажано уникати будівництва в місцях з великою кількістю негативної енергії. Наприклад, до них відносяться кладовища, сміттєзвалища, в'язниці, лікарні. Зелені насадження вважаються символом позитивної енергії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дім
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибрати розташування будинку відповідно до феншуй?*
27 серпень, 2018, 17:15
У Шацьку сталася пожежа
27 серпень, 2018, 17:13