У Києві мітингували проти «гейського» законопроекту. ВІДЕО

У Києві мітингували проти «гейського» законопроекту. ВІДЕО
Під стінами Верховної Ради України відбувся мітинг, учасники якого закликали нардепів не підтримувати законопроект щодо захисту трудових прав представників сексменшин.

У документі розгледіли лояльність до одностатевих зв'язків. Народні обранці їх заспокоювали, що такого у законопроекті немає, але розгляд все ж таки відклали, — йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Причиною зібрання став законопроект щодо протидії дискримінації в Україні, який у вівторок мали розглядати в парламенті. В ньому мітингувальники розгледіли легалізацію одностатевих шлюбів і відповідальність за образу гомосексуалістів.

Мовляв, вони вийшли на вулицю сьогодні, щоб геї не вийшли на вулицю завтра. Казали, що після прийняття цього закону на українських вулицях будуть цілувати чоловіки. Люди проти того, щоб, приміром, по Хрещатику ходити гомосексуалісти в пір'ї та трусах.



Хоча представники секс-меншин кажуть, що здивовані такими заявами. Кажуть, що гей-спільнота маскарадів не влаштовувала і не збирається. Переконують, що на гей-парад зберуться звичайні люди. Додають, що противники секс-меншин неправильно тлумачать законодавство.

Законодавчий захист геї отримують лише на роботі. Цей законопроект має запобігти дискримінації загалом і про сексуальні меншини там не згадується, — це пояснили в парламентському комітеті з прав людини.

Та противники одностатевості не ймуть віри. Кажуть, що завтра боронити свої права буде пізно. На тезу про хибне трактування ними законопроекту вони відреагували агресивно і навіть сказали, що це — технологія диявола.

Свій черговий гей-парад українські секс-меншини запланували на 25 травня. Кажуть, що жодного разу без бійки їхня маніфестація не проходила. Але вони упевнені, що це їм лише на користь, бо що більше їх лупцюють, то швидше приймуть закон про їхній захист.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажіть чому у місті немає води?
Відповісти
оце мають бути свіжі новини, а не про геїв.
Відповісти
Пацанчики я тут!
Ану гомосєкі влаштуйту у Луцьку шось таке.
Відповісти
Зарази! Забрали в щирих українців право на дискримінацію. Ми ображали, ображаєм і ображатимемо людей і будемо відстоювати право на це!
Відповісти
Останні новини
У Києві мітингували проти «гейського» законопроекту. ВІДЕО
15 травень, 2013, 07:58