Чому люди прийшли на антифашистську акцію Партії регіонів у Луцьку. ВІДЕО

Чому люди прийшли на антифашистську акцію Партії регіонів у Луцьку. ВІДЕО
У Луцьку 14 травня відбувся мітинг «В Європу - без фашизму!».

Як повідомляють у волинському осередку Партії регіонів, захід відбувся з ініціативи ветеранських та молодіжних громадських організацій Волині за підтримки обласної організації Партії регіонів.

За словами головного регіонала Волині Олександра Башкаленка, на мітинг прибуло понад 5 тисяч людей з усієї Волині. Хоча за оцінками журналістів, на акції було не більше 2 тисяч учасників.

ДИВИТИСЯ ФОТОРЕПОРТАЖ ІЗ МІТИНГУ

ВолиньPost безпосередньо під час акції запитав про враження від мітингу в людей, які зібралися. Дехто відмовлявся говорити й відвертався, дехто не знав, з якої нагоди відбувається акція. А дехто навпаки чітко пояснював, чому засуджує і фашизм, і нацизм.



Серед опитаних – керівник луцького районного Будинку культури Степан Цика, перший заступник голови Волинської облради Юрій Лобач, голова Локачинської РДА Володимир Мазурок, депутат Волинської облради Олег Батюк, керівник Партії регіонів на Волині й перший заступник губернатора Олександр Башкаленко тощо.

До слова, на акцію прийшли подивитися й ті, хто не схвалював її проведення. Так, активісти молодіжних націоналістичних організацій неодноразово робили зауваження організаторам акції про непошану до державних стягів, які ті клали на землю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 40
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А слабо тему підняти, а чому люди смітять у парках і на вулицях? А чому люди ставлять авто на газонах біля будинків? Не тошнить ще у політику гратись і замовні статейки писати?:(
Відповісти
Отут про сміття:
http://www.volynpost.com/news/14144-smittia-i-luck-nevyhovanist-chy-brak-smitnykiv-video
Відповісти
Ааа - так не чесно! А кожного дня і з усіх боків, як акцію Регіонів!!!:) Ви продажні жур-на-ліс-ти!!!
Відповісти
Сам ти продажний!!!
ВОЛИНЬПОСТ - завжди об*єктивні!!!
Відповісти
хохлуй
Відповісти
ще крівицький любив.чо сміття плюють на вулиці.а зараз випускні будуть мудрі грубернатори будуть розказувати що не гарно шикувати та напиватись чадам в той час як іх батькі тяжко заробляли на все то гроші.остав чоловіче ці тєми срарцям.вони ними блєщуть.то їх хлібина..ти полистай газетку з 70-х там тем піднімеш массу.
Відповісти
Я не прихильник ультра-ідеологый але мені дико коли Державний Прапор кидають як ганчірря. ПР за це величезний мінус.
Відповісти
"протестуем против остальных"...
Відповісти
Там люди стояли за 150 грн. А деяких взагалі вигнали примусово з роботи на мітинг. І коли вони прийшли на мітинг склали списки тобто хто покине мітинг той покине роботу. Це все показуха, бідні люди не розуміють цього...
Відповісти
Докази, фото, відео у студію! Немає? Тоді не брешіть!!!
Відповісти
Доказ? Колектив моєї інстанції під підписи заставляли іти на мітинг! ЯКІ ЩЕ ДОКАЗИ ???
Відповісти
а студенти теж пішли за ригів?,ні їх просто загнали туди погрозами...
Відповісти
Что такое фашызм ето политика расизма захватнические идеи и использования рабского труда других национальностей и их етнического уничтожения.Я как человек подерживаю эту борьбу против любых проявах человеконенависти.Хочу напомнить людям что такое ЕТНИЧЕСКОЕ УНИЧТОЖЕНИЯ.Ето уничтожения не только людей но их культуры.языка и способа жизни.И как мы видим на протяжении всей истории Ураины.Она постояно была кем то окупована и все окупанты постоно нас УКРАИНЦЕВ куда то пересиляли как рабов навязывали свою религию способы своей жизни язык общения а кто сопротивился того просто уничтожали выдавая все ето как улучшения благосостояния украинцев.Что я хочу сказать.Очень много людей осталось от старой окупации которые служили верой и правдой своим хозяевам как западным так и восточным хозяевам.И как только появляются люди которые отстаивают национальные интересы Украины.А ето национально-идейные люди .Так их сразу судят и обвиняют фашистами.А судьи хто.Остатки бывшей колониальной-окупационой власти которая уничтожила милионы украинцев сегодня прикриаясь антифашискими лозунгами вывела людей на улицу за деньги свох патронов.Хочу обратится к тем кто вышел на улицу что вы выходите и боретесь против идеи независимости Украины тем самым становитесь косвеными соучасниками уничтоженных украинцев.ЛЮДИ БУДЬТЕ БДИТЕЛЬНЫ И НЕ ПОДАВАЙТЕСЬ НА ПРИЗЫВ ТЕХ КТО ПО ШЕЮ В КРОВИ КАКИМИ Б ОНИ БЛАГИМИ ЛОЗУНГАМИ НЕ ПРИКРИВАЛИСЬ.СЛАВА УКРАИНЕ.
Відповісти
з братнім білоруським та російським народом!дамо відсіч привезеним сюда чужинцями демократіям.вчимо російську -це обєднує!за батьку!за Вовку!за мир в цілому світі!гарахов помніт!дешева ковбаса скоро!це анонс.
Відповісти
А от мені останній комент школоти сподобався! Не все так страшно, якщо буде мисляча молодь...
Відповісти
Люди прийшли? Чи їх заставили на роботах державних та по 100грн. дали?
Відповісти
І смішно і сумно...Наші люди самостійно не зберуться навіть тоді ,коли в їхньому дворі почнуть будувати сміттєпереробний завод,зате готові стояти на морозі за 50 грн під будь - яким транспарантом...
Відповісти
Какой кадр на 2-16, супер!!! Такая гайка, советской работі, граммов так на 15-20, улёт!!! Давно такого кича не видел!!!
Відповісти
На свободівських мітингах контингент ще гірший
Відповісти
"Бабло-победит зло", відразу видно високо-моральних ідейних і сліпо відданих прихильників ПР і борців з "фашизмом"! Смішно до сліз :)
Відповісти
А кучерява блондинка з прапором в ынтерв'ю - моя вчителька музики... З чого б це вона там?))))
Відповісти
Я видел ее после митинга, стояла с подружками возле статистики, и показывала, что у нее осталось две удочки, ну видать сперла и довольна.
Відповісти
ДВА ПАЦИКА в кінці - КРАСАВЦИ!!!!!!
МЕГА РЕСПЕКТ, ВАМ ХЛОПЦІ!!!!!!
Відповісти
Фашизм це погао. Згоден.Та чому ніхто не згадав, що фашистів практично виростили комуністи, які і зараз біля влади. Хоча комуністи винищили у своїх коцтаборах людей більше ніж фашисти у роки другої світової.
Відповісти
Цікаво скільки митникам платили? На відео бачив трьох з Володимира."Ніщета", на пляшку не вистачало?
Відповісти
башкалєнко , ти брехун і дєшовий клоун. Хто сказав , що ці люди прийшли на цей мітінг? Їх зігнали примусово , як худобу ! декому обіцяли по 50 грн
Відповісти
Такі самі дибіли сьогодні 15 -го ,організували клоунаду в Житомирі.Зігнали місцевих студентів.БО ТАК ДЕШЕВШЕ НІЖ ЗВОЗИТИ БЮДЖЕТНИКІВ!
Відповісти
ПАРАДНЫЙ МАРШ
Чем кровавей родина, тем надрывней слава,
Чем бездарней маршалы, тем пышней парад.
Выползла из логова ржавая держава,
Вызверилась бельмами крашеных наград.
Плещутся над площадью тухлые знамена,
Нищий ищет в ящике плесневелый хлеб,
Ложью лупят рупоры: "Вспомним поименно!"
Склеен-склепан с кляпами всенародный склеп.
Лбы разбиты дО крови от земных поклонов,
Мы такие грозные - знайте нашу прыть:
Мы своих угрохали тридцать миллионов!
Это достижение вам не перекрыть!
Крики заскорузлые застревают в глотках,
Тянет трупной сладостью с выжженных полей,
И бредут колодники в орденских колодках,
И в глазах надсмотрщиков плещется елей.
Думать не положено, да и неохота,
Пафос вместо памяти, дули вместо глаз,
Бантиками ленточки, глянцевые фото,
Куклы на веревочках, плюшевый экстаз.
Для раба хорошего - свежую солому,
Для его хозяина - пышный каравай.
А за свой родной барак пасть порвем любому,
Так, блин, и запомните! Вольно! Наливай!
Відповісти
я в шоці..мадама на сцені "кацапіть"- так проти чого фашизм?-проти України??? чи як? ще й Клімчук...ото вже клоун..ну, коли вже того пенсіонера посадять спочивати на лави від важкої праці "на благо" неньки-Батьківщини.башкаленко меле щось як з переляку..де там яких 5 тисяч????????%%%%%%%може 1 та й годі.
Відповісти
Риго-Анали, обісравшись по повній у владі, вирішити боротись з ідеями Муссоліні.
І смішно, і сумно.
Відповісти
Цю акцію разом зКПУ треба було провести 9 Травня-а так просто місцевий ПІАР
Відповісти
А шо то за два вилупка говорили на камери??? аж смішно стало, їх слухати... ось де свободівські малолєтки ось де свободівська підтримка і це по всій україні так.
Відповісти
якщо ти маєш на увазі останніх двох то це не свободівці)
і так для замітки малолітньою вважається особа віком до 14 років а їм явно більше)
Відповісти
ті малолєткі сміливості більше мають чим тих пару тисяч калхозної бидлоеліти половина з яких просто боялась не поїхати.а половина ідейні-пальтішко замість вєшалочки начальникам подержать і їх також візьмуть хазяйствєніками,бидло місцеве трохи строїти.так і при савєтах тих було,при цих чуть більше фантазії- але смисл той самий.халуїв та підлабузників штат активно набирається і дальше.гордіться цим товаріщі!гордіться тупорилята ,ви достойні своїх батьків.вони за хліб робили і ви будете.зато з почєтиом пальтішко можна потримати напівзігнутому.то така європа.ганзя казала.та що вся в подарунках ходить.
Відповісти
Респект молодим!!!!

Відповісти
Цей ганебний шабаш,на який примусово зігнали бюджетників і студентів, - передвиборний техноляпсус партії регіоів...
Відповісти
многа букав
Відповісти
А що говорити про вчителів? Вони опустилися до рівня смердючих шкарпеток.Зі страху в панталони наклали і сіли в автобуси.З ким державу будувати і чи можна таким затурканим "інтєлігєнтікам" дітей своїх довіряти???
Відповісти
Якби ви, шановний, заробляли 2000 і це був ваш єдиний заробіток, бо шукати щось інше просто не вистачає часу, то ви б теж пішли у ті автобуси. Доживати потрібно якось, а в багатьох і діти є, і хіба можна воювати з крейдою і лінійкою проти ТАНКА.
Відповісти
тримати.а потім діти спитають.
Відповісти
Останні новини
Чому люди прийшли на антифашистську акцію Партії регіонів у Луцьку. ВІДЕО
15 травень, 2013, 10:15