На Волині готують «зелений» капоейра-фест

На Волині готують «зелений» капоейра-фест
27-30 червня у селі Сваловичі Любешівського району група Волинських капоейристів ARTES CANAVIAL проведе Зелений Капофест-2013.

Як повідомляють організатори, мета фестивалю – активно та головне з користю для здоров’я відпочити на природі. Протягом чотирьох днів фестивалю учасники зможуть не лише пожити у наметах на березі Прип’яті та спробувати їжу, приготовану на ватрі, а й стати учасником майстер-класів з бразильського бойового мистецтва – капоейри.

Тематика занять різна – від вивчення акробатичних елементів, рухів капоейри до вивчення гри на традиційних інструментах: атабаці, берімбау, пандейру.

Загалом протягом фестивалю очікується вісім майстер-класів, тривалістю приблизно чотирнадцять годин. У вільний час учасники зможуть поспілкуватися біля вогнища та поспівати пісні, адже ігри капоейристів не обходяться без музичного супроводу та навіть сальси.

До участі запрошують повнолітніх, які готові до польових умов життя в наметах та фізичних навантажень. Організатори зазначають, що фестиваль самофінансується безпосередньо учасниками та не має на меті отримання фінансового прибутку.

Для того, аби стати учасником, необхідно запастися продуктами на три дні, зручним одягом для тренувань і відпочинку, мати туристичне спорядження. Вартість централізованого проїзду в обидва боки та перебування на території Сваловичів обійдеться приблизно 130 гривень. Деталі та контакти на сайті групи ARTES CANAVIAL або у спільноті Вконтакті.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Києві ‒ стрілянина. ФОТО
16 травень, 2013, 18:23
На Волині готують «зелений» капоейра-фест
16 травень, 2013, 17:57