У Києві ‒ стрілянина. ФОТО

У Києві ‒ стрілянина. ФОТО
У Києві на Харківському гриміли постріли, люди розбігалися на всі боки.

15 травня на Харківському масиві хвилин пʼятнадцять гриміли постріли, ‒ пише Сегодня.

Інцидент стався на автостоянці на вулиці Кравчука, що неподалік від Дарницького кладовища.

За розповідями очевидців, близько 17:00 біля будки на вході до стоянки почалася стрілянина.

«Приїжджайте, тут справжня війна! Стріляють, як у кіно! ‒ повідомила мешканка сусіднього будинку Леся. ‒ Я вийшла на балкон: близько парковки кілька людей стріляли по охоронній вишці! Звідти, схоже, теж відстрілювалися. У будку кидали чи то димові шашки, чи то вибухові пакети. Тривало це близько 15 хвилин! Мої діти дуже перелякалися ... Люди на вулиці розбігалися і пригиналися».

Через дорогу від стоянки знаходиться кафе.

«Нападників ‒ близько 10 осіб. Вони стріляли, намагалися розбити вікна вишки вогнегасниками. А потім майже відразу приїхала швидка і міліція, і все стихло», ‒ розповіла працівник кафе.

Зі стоянки вивели пʼятьох молодих людей і посадили в жовтий міліцейський мікроавтобус. Один із спостерігачів раптом кулаком ударив у бічне скло «буса», що виїжджав. Від удару воно мало не розбилося. Після цього хлопець рвонув у двори, але його наздогнали троє міліціонерів і відвезли у відділення. Потім під конвоєм зі стоянки вивели ще трьох. Двох посадили в міліцейський джип і повезли.

Також одну людину з травмою ноги забрала швидка.

Отримати коментарі від правоохоронців на місці не вдалося.

«Ми нічого не знаємо, ми взагалі не з міліції», ‒ загадково посміхаючись, відповідали чоловіки, яких рядові міліціонери вказали як керівництво Дарницького райуправління.

Телефоном вдалося звʼязатися з прес-офіцером цього РУВС. Однак інформацію про стрілянину вона спростувала. «Там були тільки вибухові пакети, але зброї у нападників не було», ‒ сказала Інна Гомаль.

Свідки розповіли нам, що на цій автостоянці подібні розбірки ‒ не рідкість (парковка займає півкварталу між вулицями Ревуцького, Здолбунівської, Харківським шосе і Кравчука).

«Тут і бійки бували часто. А взагалі, за чутками, на місці стоянки хочуть побудувати торговий центр і це ‒ поділ землі», ‒ стверджують місцеві мешканці.

У міліції версію підтвердили. «Так, це була спроба рейдерського захоплення автостоянки. Але чому це сталося, буде відомо пізніше», ‒ сказала Гомаль.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жах!
От Вам і на лице-пакращення,серед білого дня! І гарантую,що це витворяли або жидяри, або кацапи, або кацапо-жидяри чи жидяро-кацапйо!!!
Ачікуйте пАкращення ще далі,трепіть! Чекайте та вмирайте!
Відповісти
це азiров,кровосiсiв наслав на стоянку
Відповісти
Майбутня політична еліта здоуває собі авторитет і бабки.
Відповісти
Буремні 90-ті повертаються
Відповісти
Останні новини
Бекхем завершує карʼєру
16 травень, 2013, 19:01
У Києві ‒ стрілянина. ФОТО
16 травень, 2013, 18:23