У Луцьку молодь торгуватиме бізнес-ідеями

У Луцьку молодь торгуватиме бізнес-ідеями
У Луцьку стартував «Марафон бізнес-ідей для приватних підприємств 2013».

«Це платформа для втілення інноваційних ідей молоді та реалізації політики соціальної корпоративної відповідальності приватними підприємствами нашого міста», - цитує президента Волинського Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив Петра Лавринюка прес-служба громадського об'єдання.

За умовами конкурсу, молоді люди мають можливість подавати свої бізнес-ідеї для підвищення ефективності конкретно визначених підприємств, а натомість – отримуватимуть грошову винагороду, або посаду проектного менеджера (рівень заступника директора).

Що ж до підприємств, які захочуть залучити прогресивні ідеї для зростання та розширення свого бізнесу, то вони обиратимуться за чіткими критеріями.

«Ми будемо запрошувати до програми тільки ті бізнесові структури, які насамперед готові надати молодим людям можливості для професійної реалізації, мають достатній рівень для впровадження інноваційних ідей, хорошу репутацію та проявляють себе як варті довіри партнери,» - пояснює Петро Лавринюк.

Отже, на першому етапі конкурсу відбиратимуться саме підприємства. До слова, наразі вже п’ять компаній виразили бажання долучитися до програми. Назви організацій, які будуть відібрані до участі в програмі, повідомлять по завершенню першого етапу. Тоді ж відкриють другу частину конкурсу, вже для молодих людей – оголосять як підприємства, так і напрямки й критерії для бізнес-ідей, що «замовлятимуться» для бізнесу.

Яскравим мотиваційним елементом як для приватних підприємств, так і для молоді, послужило підведення підсумків «Марафону бізнес-ідей для служби таксі «Морячок», що апробувала програму на собі у 2012 році. За результатами конкурсу, для «Морячка» було відібрано три проекти, які на даний момент перебувають у стадії розробки та втілення.

Проекти спрямовані на впровадження системи безготівкового розрахунку за проїзд у службі «Морячок-таксі», розвиток безпеки та взаємодопомоги, а також підвищення етичних стандартів у роботі служби. Авторів проектів нагородили відзнаками та запросили до безпосередньої реалізації ідей.

Марафон проходить в межах програми «Молодь міста – підприємствам міста», яка реалізовується Волинським Інститутом Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив за сприяння Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку молодь торгуватиме бізнес-ідеями
17 травень, 2013, 07:00
Бекхем завершує карʼєру
16 травень, 2013, 19:01