Луцька спілка громадських організацій обрала керівництво

Луцька спілка громадських організацій обрала керівництво
У луцькій міській спілці громадських організацій «Молодіжна Платформа» відбулися вибори голови, заступника, секретаря та ради правління.

Кандидати на посади подавалися протягом тижня від організацій, та окремих осіб, котрі входять до СГО «Молодіжна платформа». Так, на голову організації подався лише Захар Ткачук, проте перед голосуванням учасники зібрання кандидатуру Катерини Шкльоди, - повідомили у прес-службі об'єднання.

Однак, більшість присутніх проголосували за Ткачука, який займає цю посаду вже більше року, від початку заснування спілки.

Ткачук виявив побажання, аби наступного разу було більше кандидатів на голову, адже ця посада має бути кроком для молодих людей.

На посаду заступника кандидували 4 особи. Однак, в процесі виборів один кандидат вибув із «перегонів», а саме – Назар Романюк. Голосування за заступника відбулося в два тури, бо на першому етапі два кандидати – Юлія Стасюк та Роман Перванчук, набрали однакову кількість голосів (по 11).

Після другого туру голосування, коли голосували усі присутні, з відривом у 2 голоси, заступником обрали Романа Перванчука, який займатиме цю посаду протягом 6 місяців.

На посаду секретаря претендували 3 людини. Так, секретарем спілки вдруге обрали Назара Романюка.

На 7 місць в раді правління претендували 16 людей.

За результатами голосування до ради правління було обрано таких людей: Сергій Бондарук, Роман Вітюк, Володимир Бут-Гусаїм, Руслана Мельник, Анастасія Ярмолюк, Ігор Демковський та Георгій Потапчук. Варто зауважити, що Ігор Демковський, був заступником голови минулої каденції, проте у зв’язку із сімейними обставинами отримав місце в раді правління.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: громада
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Єдина дійсно потужна громадська організація
Відповісти
Останні новини
Луцька спілка громадських організацій обрала керівництво
17 травень, 2013, 07:50